Dålig uppdatering idag

Jag ber åter vördnadsfullt om ursäkt för dagens dåliga uppdatering. Jag trugar mig för er ärade läsare, ty min ånger kommer plåga mig i dagar framöver (eller i alla fall i de kommande 10 minuterna).

Jag har haft en ytterst intensiv dag. Livet har varit hårt mot Kia sedan igår kväll i form av trötthet. Men jag har haft väldigt roligt så det glömmer vi snabbt.

Pappa kom som sagt hit igår. Jag begav mig iväg till flygplatsen sent igår kväll för att möta upp honom. Flygresan hade gått bra och han verkade tycka att det var spännande att vara här. Dock kom jag inte i säng förrän 01:00 på natten. Jag fick släpa mig upp i morse för att ta mig till skolan, och min hjärna vaknade aldrig upp från dvalan idag.

Vi har sightseeat hela dagen idag. Jag har dragit runt pappa på alla ställen som jag anser är värda att se; Mariahilfer strasse (shoppinggata), Hofburg-området, alla statyer som vi har råkat stöta på samt Michaelerkirche. Jag har även visat honom Dorotheum, Spanska Ridskolan och Karlkirche och dess julmarknad. Dessutom besökte vi Silberkammer och de Kejserliga våningarna; ett museum i Hofburg som visade kejsarens privata rum samt serveringsföremål, porslin och andra silverföremål. Pappa säger att det var länge sedan han kände sig så kulturell.


Pappa dricker Kaiser-öl på restaurangen vi besökte.
(Jag frågade om han verkligen ville att jag skulle lägga upp den här bilden eftersom han ser smått galen ut; "Jag skäms inte för att jag dricker öl", sa han. Min pappa har humor).

Kommentarer
Postat av: n' en skön lirare

Hehe var så lite så :)

2008-11-27 @ 22:38:22
URL: http://fuckju.blogg.se/
Postat av: emelie

hihihi

2008-11-27 @ 23:41:20

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: