Snön var mysig ett tag tills...

... det började blåsa halvstorm ute. Kaaallt. En frusen Kia kom plötsligt ihåg varför vintern för många är så fruktansvärt impopulär i Sverige.
Det är fint med snö när man sitter inomhus och betraktar den genom fönstret. Eller de få gånger man byltar på sig så många lager av kläder att omgivningen misstar en för en förrymd Michelingubbe, och då slipper frysa. Men eftersom jag inte har hittat några vinterskor än och i samma veva dragit på mig köldskador, så har jag lite svårt att uppskatta snön för tillfället...

På den eviga jakten efter de perfekta vinterskorna begav vi oss idag till ännu ett köpcentrum; Donau Zentrum. Och nej, jag hittade inga skor idag heller. Men det var fint dekorerat i varuhuset nu inför första advent.
Jag förtärde även en riktigt god glass på Panticella (vi var inomhus i det varma köpcentret; vill förklara så att ni inte tycker jag är helt stollig som först klagar på kylan och sedan äter glass).Därefter besökte vi även en julmarknad; denna låg precis utanför Karlkirsche.
Det var riktigt mysig med snön, alla människor som drack varm punch, kyrkan i bakgrunden och de två stora Ardennerhästarna som drog en kärra dekorerad med granris.
Vi gav emellertid upp marknadsbesöket ganska fort, då både fingrar och tår snabbt frös till.En frusen Kia (de ljusa prickarna är faktiskt snöflingor):
Kommentarer

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: