Upptrappning av Julkänslor

Det känns tjatigt att behöva upprepa sig men internet är fortfarande inte särskilt sammarbetsvilligt. Jag har haft massor att berätta, men nu har alla intressanta detaljer såklart fallit ur huvudet på mig. Jag har ungefär lika långt minne som en guldfisk.

Igår blev det mer sightseeing; först insöp vi en varsin
julpunsch/glüwein/kinderpunsch vid Karlkirche. Därefter besökte vi Stadpark eftersom pappa ville se den guldfärgade Johann Strauss-statyn. Efter att ha fotograferat, och trängts med en grupp japaner, så gick vi vidare för att inhandla lite vin och annat gott som far ville med sig hem. =)
Pappa gömmer sig bakom en gran i Stadpark.


Kia sniffar i sig grandoft.


Sambon spanar bland träden.


Vi och farbror Strauss.

Idag for vi till den största och mest sevärda Julmarknaden (Christkindlmarkt) vid Rathaus. Har man inga julkänslor så får man det garanterat där.Jag hoppas att ni har haft en trevlig första advent. Det har i alla fall jag haft. I morgon beger sig min far hem till Sverige igen. =( Men vi ses till jul sedan. Dessutom får jag mer besök snart igen.

Kram kram

Kommentarer
Postat av: Kontorsråttan

ÅrgångsBlossa kan lysa upp den allra mörkaste 1:a advent! (Har varit dåli på att göra avtryck senaste tiden, men jag håller mig uppdaterad;))

2008-12-01 @ 20:02:39
URL: http://kommunhuset.blogg.se/

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: