Förkyld och dan

Ni ska veta hur mycket jag kämpade med det förra inlägget; dels att skriva det och sedan ladda upp alla bilder med det trögaste internet som finns. Men kul att många gillade det! =)

Här är det förkylt och dant i värmen, vilket är lite småjobbigt. Jag har varit sängliggande och orkelös i två dagar och bara efter att ha tagit mig ned till internetcafét (i en nedförsbacke) är jag alldeles vimmelkantig. Ska strax röra mig hemåt och bädda ned mig med min bok som jag för tillfället uppslukas av; Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann av Jonas Jonasson. Om ni inte har läst den - gör det! Mina magrutor tordes börja synas snart efter alla fniss och skrattsalvor.

Angående skönhetsbehandlingarna jag gjorde så var de helt okej. Ansiktsbehandlingen var inte sådan jag är van vid i Sverige, men ändå helt okej. Vaxningen blev bra och fötterna godkända. Skönt att skämma bort sig lite ibland.

Nepp, ska bege mig hemåt nu!

Namaste!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Vad synd att Du har blivit förkyld i värmen.Jag har ocså varit hemma från jobbet den här veckan och mestadeles legat på soffan med foten i upphöjd läge o kollat alla tv-program som jag hade spelat in,i förrgår började jag läsa samma bok som Du håller på att läsa.Jag har blivit lite bättre om foten ska försöka jobba igen på måndag. Hoppas att Du kryar på Dig så att Du orkar vara med på allt nytt som händer.Kram

2011-02-10 @ 11:05:15
Postat av: Anna

Så roligt att du ringde idag gumman :) blev ju lite chockad som du säkert hörde, hahaha! Vi lär höras av snart igen. Kramar

2011-02-10 @ 22:28:11

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: