Bilderna vill inte

Jag har försökt lägga upp bilder i en halvtimme nu men suck. Det går inget vidare. Jag ska försöka ta mig till ett internetcafé i morgon och lägga upp senaste dagarnas bilder där.

Istället för att fundera mer på bildkrånglet tänkte jag berätta om dagens händelser. I morse skulle vi åka till skolan för att ha lektion med Lakshmi maam då hon skulle gå igenom praktikens schema samt berätta om alla tripper vi ska göra och dess kostander. Prick kvart i tio stod vi i samlad trupp och väntade på bussen; punktliga enligt svensk manér. Klockan blev tio... kvart över tio... halvelva... Ingen buss. Vi stampade omkring, tittade på klockan, kliade oss i huvudet och funderade. Vi var införstådda att allt är lite "ich" här, det vill säga, säger man en tid så tas det inte alltid så bokstavligt. Men var är bussen? Tjugo i elva kom bussen. Lättade hoppade vi på den.

Jag tog det med ganska stor ro att den var så pass sen för jag mindes en sak som Lakshmi maam sa under Swindiadagarna innan jul; "Du kan inte ändra på omgivningen, utan bara din egen inställning. Det är inte världens ände om inte allt blir som planerat". Och hur sant är inte det?

Efter lektionen åkte vi Swindianer hem till lägenheten. Vissa ville gå och sola och hitta en pool att svalka sig i, medan Joa-Li, Marit och jag bestämde oss för att åka in till stan och handla lite mer traditionella indienkläder inför praktikens start nästa vecka. Först åkte vi till Fab India där vi var andra dagen och handlade. Sedan tog vi en rickshaw för att besöka en marknad, men vi hamnade någon helt annanstans. Vi hoppade på ytterligare en rickshaw och hamnade i Koregoan park där det fanns stora magnifika hus och en massa munkar spatserade runt i röda kläder. Efter många och men samt lite förfrågningar på vägen bestämde vi oss att våga oss på ytterligare en rickshaw och ta oss vidare till en marknad som heter Tullubar. Äntligen fick vi rätt! Marit och Joa-Li handlade runt men själv försökte jag spara mig lite efter gårdagens shoppande. När vi väl kom hem hade det blivit mörkt och våra rumskamrater undrade var vi hade varit. =)

Dagens upplevelser har varit ytterst angenäma och i morgon väntar en ny skoldag.

Namaste!

Kommentarer
Postat av: Anna

Tjena snygging! Låter som ni har det hur bra som helst. Skulle jättegärna vilja se bilder så jag längtar tills bilduppladdningen funkar. Grattis till VG.t ditt smarto! Kramar!!

2011-01-27 @ 22:10:12

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: