Bilder som visar tydligt shoppingbegär

Ja, nu ska jag äntligen lägga upp bilder på mina shoppingfynd här i Wien. Fick inspiration från en annan blogg, som ledde Kias bak ur vagnen. =)Mina skinnstövlar som kostade skjortan, eller i alla fall tömde plånboken (skjortan fick jag behålla). Jag tycker att skomodet i Sverige är riktigt tråkigt. Jag vill utnyttja det faktum att jag har små, nätta fötter och vill därför inte behöva köpa skor som ser ut som pråmar. För ja, köper jag skor i Sverige så ser det ut som att jag har stl. 43 och det ser väldigt lustigt ut till min ringa längd. Dessutom älskar jag klack!Mina promenadskor. Jag har nog aldrig haft så bekväma skor som dessutom är snygga =)Min kappa (hörni, modemedvetna, är det en skepparkavaj?). Jag älskar den i vilket fall. Den sitter väldigt snyggt och jag gillar att man kan ändra form på kragen efter tycke och tillfälle. =)

Ja, jag tycker mycket om kläder och, till viss del, om mode. Men jag är absolut ingen modeslav. Jag köper det jag tycker är snyggt, vilket lutar mycket till det stilfulla, klassiska hållet men jag tycker även om när det finns detaljer som bryter av lite.

Däremot kommer detta aldrig att bli en modeblogg. I sådan mån kommer jag aldrig att orka hålla mig uppdaterad; mode ska vara kul, inte ett krav. Den finns andra aspekter i mitt liv, såsom Mischa och mitt sångintresse, som tilltalar mig mer.

Kommentarer

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: