Grått & mulet

Ingen sol idag. Det var som brorsdottern sa igår när vi var i lekparken på eftermiddagen; "Var solen vägen?" Hon är så söt. Hon tyckte också att min knut på huvudet var skojig, och då säger faster att hon har en bulle på huvudet (av någon anledning kallar jag alltid knutar för bullar). På något sätt fick hon det till att faster hade en kaka på huvudet =) Som hon dessutom ville ha! Barn är härliga! 

Vid lunchtid ska jag träffa Emelie, som är en vän från långt tillbaka, nästan från urminnes tider. Vi har delat både sandlåda och barbiedockor, sminktips och personliga erfarenheter. Vi tänkte julhandla tillsammans. Jag får se om jag hittar något; har tänkt handla det mesta i Wien egentligen.

Ha en bra fredag! I morgon är det prov som gäller för Kias del!

Kram

Kommentarer
Postat av: Zsuzsanna

Jag har följt din blogg, äntligen tar jag tag i att skriva. Har dock inget nytt att berätta.

Hoppas allt är bra med dig och att du inte är nervös inför provet. det kommer gå jätte bra :)

Här är allt som vanligt, bara massa jobb, fått massa jobbiga samtal från entreprenörer idag som ställer frågor jag inte kan svara på. Känner mig dum, men nu är det ju helg :) jippi.

Förresten har jag garage igen, ett lite större garage så jag kan köra in nu ;)men det är lite otäckt där nere. Spännande liv man har. Du verkar ha det supermysigt i wien, skönt för dig att komma iväg lite. Avståndet till starbucks är det heller inget fel på, koffein i stora lass nu till hösten. Saknar dig, vore kul o fika.

Lycka till imorgon!

Många kramisar

2008-10-24 @ 19:33:36

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: