Historien om Mina Naglar

Ja, var ska jag börja? Igår hade jag ju bokat tid hos en nagelteknolog på ett företag vid namn BIPA som tycks vara ganska stort här (liknande Kicks ungefär). När jag kommer dit så har de för det första bokat in fel tid för mig, enligt dem skulle jag få gelénaglar utan förlängning, vilket inte var det jag ville ha. Men efter många om och men så gick jag med på en gelébehandlig, tanken var ju ändå att jag skulle vara fin till helgen och jag har ganska långa naglar naturligt.

Men... så kommer vi till krux två; resultatet blev alldeles förfärligt. Jag skäms nästan när jag tänker på det. Gelén var klumpigt pålagd, den franska manikyren gick inte i linje med mina egna naglar och dessutom började gelén släppa två timmar efter.

En arg Kia återvänder till salongen; riktigt uppretad och på krigstigen, och får då prata med chefen. En blick på mina naglar får honom att hetsigt ifrågasätta vad nagelteknologen egentligen har gjort. Åt mig ordnar han att jag får gå till en annan av hans, mer exklusiva, nagelsalonger och försöka reparera naglarna. Vilket jag har gjort nu, dessutom fick jag den nagelförlängning jag ville ha! Tjejerna på den andra salongen var hur gulliga som helst. Deras ord för mina naglar, när jag kom in, var horrible
(= fruktansvärda).
Thank you very much, Verena, for doing my beatiful nails and for your good service!

Det är inte första gången
jag blir missnöjd med något och måste reklamera. Kläder - en tusentals gånger. En bäddsoffa - ja, det med. Till och med en hårfärg som jag fixade på salong en gång. Och nu naglar. Ja, vad ska man säga. I slutändan blir man något trött. Samtidigt försöker jag tänka att det finns någon högre makt som gör det lite svårt för mig för att jag i slutändan ska få det bästa som finns att erbjuda. Som med mina naglar nu. Och då känns det lite bättre. Lite synd dock att jag aldrig tog en bild på de fruktansvärda naglarna.

Så alla ni som läser detta - dra lärdom av det! Det ÄR värt att klaga om man är missnöjd!

Kommentarer

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: