TV-tablå konspiratörer

Sitter här och svär över det dåliga utbudet på TV-tablån. Det visas aldrig något vettigt på TV:n nuförtiden. Det är en STOR konspiration! De mystiska människorna (som enligt min mening är mystiska eftersom jag inte har någon koll på vem/vilka som tillhandahåller programbestämmandet) vill bara att vi vanliga, hederliga TV-tittare ska köpa alla dessa dyra extrakanaler! Men jag VÄGRAR dras in i den ormgropen (eller... nja, halvt indragen är jag nog redan eftersom jag vill ha History-kanalen.) Hur som haver, det är detta som har fått mig att bli filmberoende. Mina hyllor svämmar över av filmer och min plånbok är tom. Det är "vi-som-bestämmer-vad-som-ska-visas-på-TV:n":s fel. Bah!

I morgon återvänder
jag till Wien. Det känns ganska skönt att flyga tillbaka nu. Jag har redan tröttnat på det svenska klimatet på en vecka (fryser jämt!).

Men dagen har varit bra. Har åter igen tillbringat tid med familjen. Brorsdottern och jag härjade runt här i några timmar. Vi lekte "Voff Voff-leken", som mycket enkelt innebär att hon håller min halsduk i ena änden, jag håller i den andra och vi säger Voff Voff medan vi springer fram och tillbaka i lägenheten. Ja, hon hade roligt i alla fall. =)

Kommentarer

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: