Ansiktsbehandlingen

Helt underbar upplevelse som alltid. Dock är det ju en pina att få ur allt gojs vid porklämningen; Lena som jag går till är så noggrann att hon inte utelämnar en endaste por. Känslan efteråt är helt obeskrivbar; jag känner mig som tabula rasa, det vill säga, en blank tavla som åter är redo att möta livets påfrestningar. Faktiskt. Jag överdriver inte.

Om ni har planer på att besöka Jönköping någon gång så besök Lena på Hudoteket. Hon är suverän! Ger alltid en massa små tips om hur man ska sköta just sin hud på bästa sätt; alltså inte enbart genom dyra produkter. Boka bara i tid, hennes tider är populära!


Bilderna till vänster visar före behandlingen och de till höger efter. Lite röd blir man av allt klämmande, men det brukar försvinna rätt fort.


Den här masken följde visst med mig hem. Jag har aldrig provat detta märke, Biodroga, men det skulle passa min hudtyp. Det ska bli spännande!

Jag tänkte faktiskt ta med kameran till behandlingen först och fota lite till bloggen, men så kände jag att detta är min egen tid; där bloggen, studier och annat inte ska få vara i fokus. Jag är glad att jag gjorde det valet!

Kommentarer
Postat av: wear a smile, it goes with everything

haha ja jag gillar också den bilden :)

Har en massa kort från resan som jag tänker lägga ut varje dag :)

2009-08-17 @ 19:41:47
URL: http://martinastork.blogg.se/
Postat av: Cia

Här är en bild på hur jag såg ut när jag gjorde hår förlängning tidigare. Den här gången har jag mes tänkt mig att göra det får att fylla ut håret. Här finns bild på det jag tänkt mig http://www.mysecretwindow.se/?p=2801

2009-08-17 @ 20:10:15
URL: http://www.mysecretwindow.se
Postat av: emma

åh jag skulle verkligen behöva göra ansiktsbehandlingar, men är lite seg på att komma iväg på sånt

2009-08-17 @ 20:17:26
URL: http://metrobloggen.se/Obscene
Postat av: Angelica

Spännande! Vad kostar det att göra en sån behandling? :)

2009-08-19 @ 11:52:31
URL: http://cockblocker.blogg.se/

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: