Är vid Liv

I morgonstund gläntade jag på ögonlocken och upptäckte att jag visst befinner mig i den nya lägenheten. Det tog en stund att orientera min nya bevistelseort. Igår kånkade särbon med arbetskompis på kartonger, möbler och diverse annat medan jag stannade kvar i den gamla lägenheten för att flyttstäda. Flyttstädning måste vara Djävulens påfund, med tanke på hur min rygg värker idag. Jag som ska jobba inatt.


Mischa slöade trots allt flyttstök och särbon ansåg att jag hade en lustig stil i min städningslusta.Sötbollen gillade kartongerna skarpt.

Den nya lägenheten är i alla fall jättefin. Här tror jag att särbon kommer att trivas bra! I viss mån påminner den om min i Örebro; klassiska fönster, äldre taklister och dörrar samt knarriga trägolv i varje rum. Står man smått bredbent i köket så känner man av lutningen i golvet.


Jag slog upp ögonen med en blick som fastnade i det vita taket. Tapeterna i sovrummet är ljust rosa. Jag kan tycka att de är lite fina, men särbon är mäkta förtjust vilket jag faktiskt har full förståelse för. Han planerar att göra om.

På söndag åker jag hem till Örebro efter nästan en hel sommar i Jönköping. Jag skulle självklart vilja hjälpa särbon och fixa med iordningkommandet, men jag ska inte sticka under stol med att det ska bli skönt att komma hem.

Kommentarer
Postat av: anne

åh din katt är så underbart söt!

2009-08-28 @ 14:45:45
URL: http://annebertelsen.blogg.se/
Postat av: GiNa

riktigt fin katt! :)

Fin blogg! 8D

2009-08-28 @ 14:56:33
URL: http://failednerd.blogg.se/
Postat av: Cia

Ja lite speciell stil har du fått till ;-)

Ja mina rackare älskade flyttlådehögarna som bodde kvar i lägenheten jäääättelänge!

2009-08-28 @ 19:13:58
URL: http://www.mysecretwindow.se

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: