Regn

Jag skulle tydligen inte ha förhastat mig av den klara, djupblå himmel utan moln som uppenbarade sig vid tidig morgon. Nu öser regnet ned igen. Precis som det ska vara i Sverige, den här årstiden höll jag på att skriva, när jag egentligen menar, alla tider på året. Regn är numera ett signum för Sverige. Men det är faktiskt rätt mysigt att sitta härinne till ljudet av regnets smatter och särbons pysslande ute i köket.

Nog med väderklagomål. Jag har varit uppe sedan 12 och plockat ihop saker inför hemresan, om nu far vågar uppenbara sig. Jag inväntar nämligen honom. Mischa sover på en kartong. Inte mycket händer här med andra ord.

Jag befinner mig i ett tillstånd av smådeppighet; nu när sommaren snart är över har en rad uppbrott mellan par skett i bloggvärlden. Detta gör mig så ledsen. Alla ni som brytit upp efter sommaren, särskilt ni som blivit lämnade; jag tänker på er och förstår den smärta ni genomlider, även om var och en upplever ett uppbrott på sitt sätt.

Ett riktigt depp-inlägg blev detta, men så är det ibland.

Kommentarer
Postat av: Cia

Ja än så länge har vi inte brutit upp... Igen... så det hoppas jag vi slipper den här hösten.

2009-08-30 @ 14:27:45
URL: http://www.mysecretwindow.se
Postat av: Rebecca Utan Räkor

Ja, visst är det dumt.

Alla bara gör slut.Mammabecka tyker jag var värst. Det var tråkigt

2009-08-30 @ 14:50:13
URL: http://alltutom.blogg.se/
Postat av: Tooti

Hej! Ja men det är riktig kul oxå. Jag får ju testa på saker jag aldrig vågat ens drömma om, som att ta blodprover och sånt. Vad gör du då? Pluggar/jobbar du? Kraam

2009-08-30 @ 16:54:16
URL: http://tootfarangi.blogg.se/

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: