Vad gör människor?

Inte en endaste fjuttig kommentar denna kväll. Är alla människor ute och svirar? På en torsdagkväll? Eller är det bara jag som övergått till att vara en inbiten bloggnörd med noll antydan till övrigt socialt liv? Detta är nog ett överhängande faktum.

Kommentarer
Postat av: - H*

- okej här är en so u can be happy ;P haha

2009-08-07 @ 00:40:20
URL: http://finest.se/hodamerei
Postat av: Eva

Det har varit rätt lugnt på min blogg också. Och ibland märker jag att kommentarerna släpar efter, de blir liksom synliga hos mig först flera timmar efteråt. Så jag misstänker att Blogg.se funkar lite dåligt ibland. Kanske :-) Eller pysslar folk med annat helt enkelt.

Sv: Jo, jag tror helt klart att min pappa finns runt min mamma. Men jag misstänker även att det finns något annat där också. Pratade med en person igår som antydde att mitt blåmärke kunde komma från någon form av spökdjur hos henne. Själv tycker jag det är konstigt att det skulle hända något sånt nu plötsligt, hon har ju bott där i 25 år utan att märka något. Eller är det kanske så att hon blivit mer öppen och uppmärksam efter allt hon hört om min lägenhet. Hon har kanske skärpt sina sinnen. Jag åker dit i helgen och kollar.

2009-08-07 @ 09:24:32
URL: http://detspokar.blogg.se/
Postat av: Katinka

Haha.. jag var i semesterdelirium jag... Men det är ursäktligt det.... Fast jag han aldrig ens till Systemet så det får nog bli idag istället...

2009-08-07 @ 10:37:38
URL: http://presentabel.blogspot.com
Postat av: Melinda

fin design! :)

2009-08-07 @ 11:56:37
URL: http://meellee.blogg.se/

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: