Här har Mischa tydligen parkeratHon kanske vill hindra mig från att åka iväg igen...

Ett inlägg totalt tillägnat åt Shopping

I Göteborg drabbades jag av den rådande REA-febern, en ytterst allvarlig åkomma som kan vara förödande för den ekonomiska faktorn i en människas liv. För en student kan detta virus vara rent av livshotande; tur då att jag har arbetat i sommar. =)

Wrangler- samt J. Lindberg-jeans. Lee-jeansen ligger hemma hos svärmor och väntar på att få bli upplagda. Jag köpte två par strumpor, varav det ena paret är på bilden. De andra har jag använt och ligger bland den rena tvätten; jag har ingen ork att rota efter dem nu. Ni får lita på mina ord när jag säger att de är fina, helt enkelt (eller välja att inte göra det...) =)

En stickad tröja från Mango och en vanlig enkel från Rut m.fl. Jag har en beige, kortärmad stickad tröja som tänkte skulle passa bra till den sistnämnda.

Tröja från D.C. i Göteborg.

Jag var och fikade med en vän igår och lyckades komma hem med följande fotvårdsprodukter. Satte igång fotbadet och satt och njöt på kvällen. Fotrakhyveln, eller vad det kallas, var kanonbra! Rekommenderas! Allt köpt på Kicks.


Det här med Ny Design

För er som missade det igår kväll är den nya designen färdig, som ni märker. Jag är rent av euforisk över dess utseende; det kunde inte ha blivit bättre =) I följande bilder kan ni se bloggens designförändring sedan den startades; jag är inne på min tredje upplaga nu.


Min första egen-producerade. Gillar den faktiskt fortfarande. Perfekt som en höstdesign!


Min andra design; som dock fick en bild samt bakgrundsfärg ändrat vid något tillfälle. Jag gillade den med, men i slutet ville jag bara kräkas på den; så trött var jag på det gamla och uttjatade!

Jag vill också ge den nya ikonen från Kattstatus lite extra uppmärksamhet; Kattägare i Samverkan. Hemsidan borde läsas av alla; särskilt av er som funderar på att skaffa huskatt. Kattstatus arbetar för, som namnet säger, att höja kattens status i samhället och göra människor medvetna om sina inkörda tankegångar om katten som djur, exempelvis "Det är ju bara en katt", "Varför köper du en raskatt? En katt kan man ju få gratis!". Dessa påståenden visar så tydligt vad människor anser om katten som sällskapsdjur och om dess värde, vilket jag anser är förkastligt.
Så jag uppmanar er; gå in och läs!

Äntligen är min nya design här!

Finally! It's done! Jag känner mig så himla nöjd med den. Tack kära särbon!

Vad tycker ni? Ni får gärna kommentera om det buggar någonstans, så vi kan fixa det. Hoppas det blir ännu roligare att blogga nu! =)

Vardagssysslor, Bloggdesign & REA-shopping

Jag är redan uppgången denna morgon i färd med att tvätta. Vardagssysslorna försvinner ju inte trots förkylningsvånda. Men jag är glad ändå =) God morgon på er!

Särbon och jag satt uppe inatt
och pysslade med bloggdesignen; den är nästan klar nu, bara några små fixeringar kvarstår. Vad jag längtar efter att få publicera den! Jag är fasligt trött på min gamla design, jag behöver förnyelse NU!

Igår handlade jag ytterligare ett par jeans till den nya samlingen, som alltså numera består av tre. Jag tänkte lägga upp bilder snart när jag orkar och har tid. Köpte ju även, förutom de två andra jeansen, tre tröjor i Göteborg. Kia frossar i REA-tider!

Fira Svärmor

Idag fyller svärmor år så vi är här hos henne och äter och dricker gott. Snart blir det marängtårta och kaffe. Mums!

Befinner mig även i ett delirium av förkylningssymptomen. Drömmer för tillfället om en värld där förkylningar och feberdimmor inte existerar...
Jag har en massa shoppingfynd som jag trängtar efter att kunna visa i bloggen men detta förtrögandet av min hjärna gör det onekligen långt mellan tanke och handling. Ikväll kanske...

Underbara arbetskamrater

Jag måste nämna min snälla arbetskamrat Christer här i bloggen, som tog en månad tidigare semester för att jag skulle kunna jobba för honom innan min skola börjar igen. Hur snällt är inte det?
Vi besitter en särskild hat/kärlek till varandra, där vi retas hela tiden, men egentligen tycker jag om dig, Christer. Tack så mycket! Du är ursnäll! =)

Uppdaterar mitt bloggläsande

Jag har suttit vid Bloglovin' nästintill hela dagen (för att överdriva) med emellertid nästan 150 inlägg kvar att läsa vid den här tiden på natten. Det här med att ta semester från datorn är ju typ inte bra. Snacka om överarbete dagarna efteråt. Beroendet är ett faktum. Man kan ju ha missat något riktigt smaskigt.
Det värsta av allt är nog raderade inlägg som ändock finns kvar i Bloglovins system. Nu kommer jag ju aldrig få veta vad detta hemliga inlägg handlade om. Världen går under. Typ.

Förkyld

Tydligen har jag haft ett alldeles för hektisk semester av min innehavande förkylning att döma. Sitter brevid särbon och snorar medan han går igenom semesterbilderna.
Idag har vädret varit prima, säkerligen en retsam pik från vädergudarna; i liknande ordalag om de nu samtalar med varandra: "Haha! Nu är jäntan sjuk! Bäst att gassa på solen och stänga av regnkranarna!". Det är inte lätt när alla motarbetar en...


Såhär ser det ut i mitt snorpapper-paradis. Äckligt med sånt på golvet, men bättre än att det ligger på bordet, anser jag.

Till Göteborg och Tillbaka igen

De två senaste dagarna i Göteborg har varit något intensiva så bloggen har blivit försummad. Förlåt (Kia rör tån fram och tillbaka i golvet med skamset, undvikande blick). Jag har handlat en massa, besökt Liseberg och utfört diverse somriga aktiviteter så långt vädret har tillåtit.

Mischa firar min hemkomst i Örebro med att bitas. Mysigt att komma hem, liksom.

De Läskiga Spårvagnarna

Det roligaste som skedde idag var särbons spontana utrop vid en spårvagns plötsliga uppenbarelse, dock i snigelfart:
- Oj! Nu måste jag fira ikväll när jag varit så nära döden!

Shopping idag

Idag ska vi göra staden. Om ni hör om en räd på nyheterna där någon har tömt alla butiker i Göteborg, så är det alltså vi. Det vill säga, om vi hittar något. Jag har ju det problemet tyvärr.
Sverige har ju den nackdelen att när något är i mode klädmässigt så är det det enda som går att finna i butikerna. I Sverige ska alla se likadana ut för att vara chicha. Vill man ha en egen personlig stil så är valmöjligheterna bra mycket mindre.

I alla fall - Shopping är på agendan idag!

Kämpig semester

Semestern har varit riktigt påfrestande hittills, må jag säga. Igår hade jag migrän efter middagen så jag däckade i svärfars soffa på nedervånigen. Har sovit alldeles för lite på sistone, så jag slumrade snart in i dvala.
Det måste ha varit min bästa sömnupplevelse i mannaminne; en sådan som jag kommer att minnas i många år framöver. Det bästa av allt var att när särbon väckte mig var det för att bädda upp soffan till säng så att jag kunde fortsätta sova vidare nedbäddad. Riktig slitsam semester, det hära. Har ni listat ut min favoritsysselsättning än?

Vi flydde ofrivilligt från solen

Dumbass! tänker ni. Men det är faktiskt sant. I Örebro sken solen från en molnfri himmel och när vi nådde kröken vid Alingsås skockade sig molnen över Götet. Idag öser regnet ned. Men vi är inte nödfödda.
På morgonen firades svågers 31: års dag med en brakfrukost på den inglasade terrasen. Hurra hurra hurra hurra! Grattis svåger!

Nu har jag parkerat härute med särbons mini-dator i knät till ljudet av regnets smatter på taket. Lite landet-mys med regn är det över det hela.

Som det ser ut så uteblir den påtänkta utlandsresan.
Priserna är för höga och vi är sent ute på grund av urkass framförhållning. Så troligtvis blir det Göteborg nu i några dagar och eventuellt Stockholm nästa vecka. En övertalningskampanj pågår gentemot särbon att besöka Ullared. Fortsättning följer, kan man säga.

Internetcafé i Göteborg

Tittar bara in och säger HEJ! Nu ska vi fika. KAFFE!


Hemma på Min gata i stan

Framkomna sedan några timmar tillbaka. Jag sitter nu och tar igen mig i min egen soffa, i min lägenhet, hemma på min gata, igen. Skönt!
Jag känner mig väldigt hemma hos särbon också, men detta är ändå mitt hem.
Vi har ätit middag hos svärmor samt besökt köpcentret Marieberg. Fann ingenting särskilt att nämnas. Kattsand var väl det enda. Typ.

På onsdag åker vi till Göteborg. Mischa blir kvar här med svärmor. Hjärnan är halvdöd av allt resande idag så jag avslutar lite smidigt nu. Hoppas ni har en bra kväll, var ni än befinner er! Jag har det ganska gött här hemma på sofflocket, jag =)

På bion innan filmen

Särbon: - Popcornen smakar plast.
Jag: - Jaså...
Särbon: - De är nog inte ekologiska.
Jag: - Nä, det kan jag inte tänka mig...
Särbon (funderar vidare): - De här har nog inte varit frigående...

Vi packarFörresten, varför överdimensionerar man alltid sin packning när man ska någonstans? Packade detta innan jag kom till Jönköping. Tror ni att jag har använt hälften ens?

Uppdatering

Jag fick mitt kaffesug stillat igår på jobbet. Har nu arbetat ihop min sista natt på ett tag och har härmed semester tillsammans med särbon. Semesterfirandet börjar stort - ikväll ska vi se Harry Potter & Halvblodsprinsen!
I morgon styr vi kosan mot Örebro, för att redan på onsdag fara till Göteborg för att besöka särbons fader tillika min svärfar. Jag kommer att hålla extra utkik efter mina bloggfavoriter Presentabel och Spiderchick.
Vi har också planer på en utlandsresa - en något annorlunda sådan.

Min bloggmotivation har inte varit på topp de senaste dagarna - vi, jag och särbon, befinner oss nämligen i arbetet med den nya designen som jag har längtat efter en tid. Och innan den blir klar, så har blogglusten dessvärre tagit en mindre paus. Jag ska försöka skaka liv i den igen - promise!

Kaffe?

kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe
kaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffekaffe

Jag känner mig sugen på något...

Hjärtliga Gäääspningar från oss
Vi slöar. Vad gör ni?

Like the zombies

Ack och ve; här har man sovit bort halva dagen men upplever likväl att vara i stunden uppstigen ur graven. Ingen vila här inte. Särbon ringde från arbetet om några hoppfulla nyheter, så på så vis börjar dagen bra.
Ni får veta inom sinom tid.

I natt återvänder jag till mitt arbete så dagen ska härmed tillbringas framför en film.

Ciao!

I brist på annat

Då föregående inläggs dilemma fick mina ögon att tåras, fick jag försöka hitta annat att rikta tankarna mot. Tursamt nog hittade jag följande videoklipp hos Pernilla. Jag får väl roas av denna istället.


Harry Potter och Halvblodsprinsen

Idag har filmen premiär och på grund av taskig framförhållning har jag inte införskaffat biljetter. Det är nästan så att jag gråter och behöver gå och snyta mig i professor Dumbledores skägg. Typ.

Tjoflöjt!

I detta ovissa väder beger jag mig i denna stund ner till källarvåningens mörka vrå; det vi kallar tvättstugan. I själva verket är tvätteriavdelningen väldigt ljus, bara de slingrande gångar till dess små rum är mörka och kusliga. Tur att jag har en tung tvättmedelspåse i mitt sällskap så att jag kan slå bort diverse spöken och annat oknytt som gömmer sig i hörnen.

Mischa ägnar sig emellertid åt att dyka ned huvudet i vår vattenkaraff. Bara hon inte fastnar.

Mischa idagFinaste du...


Vem är det som gömmer sig bakom gardinen?

Tycker inte ni också att bilderna är lite suddiga? Börjar det blir någon vajsing med kameran, månntro?

Det här med tvättid

Det som tidigare har varit en värdslig sak i en ren Karlsson-på-taket-mentalitet har nu blivit ett ihållande i-landsproblem. Jag måste få tummen ur och boka en tvättid. Mina kläder befinner sig alla i tvättkorgen och i desperationens anda har jag börjat låna särbons kläder, vilket är föga uppskattat. Hans kläder är emellertid mycket mer bekväma än mina.
Hur kommer det sig?

Stagnation

Jag har fastnat här framför datorn i snart en halvtimme. Har inget av intresse att berätta. Mitt liv står tillfället i stiltje. Jag gör inget intressant överhuvudtaget; sover, äter, jobbar och gör toalettbesök. Typ.
Jag har inte ens en endaste vardagsbetraktelse värd att nämnas...

Jo, en uppseendeväckande sak har inträffat; jag lyssnar på Eminem för tillfället. How did that happen?

När ögonlocken är tunga...

Dagen förflyter i ett zombielikt tillstånd för närvarande. Jag är sjukt trött, extremt hungrig och allmänt grinig. Det ska bli gott med lite varm föda innanför västen och något kallt att dricka som båda bör åtnjutas av idigert slötittande av Seinfeld.
Natten kommer att ägnas åt arbetet, börjar klockan 21:00 ikväll och härmed är timmarna räknade. Jag tänker alltså ägna mig åt något annat än bloggen en stund. Söndagsmys nu för mig med!

Hjärncellerna förtvinar och självdör

Jerry Springer är ett sådant TV-program som måste vara fördummande för människan. Under natten började mina hjärnceller förtvina under dennes programtid; jag misstänker att hjärncellerna helt enkelt började självdö eller attackera varandra av ren frustration, eller dumhet då de helt enkelt glömde sin egen existens syfte. Varför ägnar jag då min tid åt denna sortens program?
Förklaringen ligger i programmets fördummande effekt; man fastnar och upptäcker helt plötsligt att man blir underhållen av rent skit. Detta måste vara nytidens största hälsofara; ett hot mot mänskligheten. Ligger det en konspiration bakom?

Småprat vid frukostbordet

Särbon iakttar det faktum att jag har lagt ost på smörgåsen istället för ägget han kokade.

Särbon:
- Ska du inte ha ägg?
Jag: - Jag tar det sen.
Särbon: - Aha, så du tar det manuellt.
Jag: - Jag visste inte att man kan äta ägg maskinellt.

Das Glasögon ist Kaputt

Visste ni att mina glasögon är trasiga? Ena bågen har gått sönder (vilket är en överdriven underdrift), det vill säga har lossnat helt, så när jag bär dessa så sitter de snett. Mitt synfält blir en aning skevt.
Dessvärre går de heller inte att laga, då glasögonen är inköpta i Singapore och vars bågar är elastiska och av en särskild strukur.
Så går det när man försöker vara annorlunda och lite lagom hipp sådär...


Jag börjar så smått passa in i särbons Boda Borg-lägenhet...

Gårdagens Shopping

Bilder?

Och nej, man får inte göra något ifred utan att en nyfiken kisse kommer och kollar läget. Som vanligt kom hon och satte sig prydligt bredvid skorna när jag började fota.

Den söta blomsprutan som särbon inhandlade åt mig. Tänkte ha den att förvara matolja i eller något liknande.


Blusarna som jag fyndade för ett tag sedan. Jag älskar figurnära plagg! De är likadana i modell, bara olika färger.

Livstecken

Att dra min sega lekamen ur sängen har varit dagens svåraste bedrift. Jag har på olika sätt praktiserat detta; krypit ur sängen, rullat ur sängen, glidit ur sängen, ålat ur sängen samt maskat ur sängen (det sistnämnda kan ni föreställa er en masks krypande framfart). Med andra ord; det har inte varit lätt att få kroppen att vakna idag, ännu mindre huvudet.
När jag efter många om och men fått hela min kroppshydda ur de böljande sängkläderna, lockade John Blund mig till soffan istället där jag sakta slumrade in av hans sömnstoft. Summan av denna utdragna plädering är att jag lever.
Livet har varit tämligen hårt idag, må jag säga.

Den mastodanta hemligheten

Nu är stunden inne. Är ni beredda? Behöver ni sätta er? Kanske ta en valium i spänningens hetta? Innan jag sprättar upp kuvertet vill jag be om en trumvirvel. Är ni beredda då? Riktigt säkert? Okej, nu ska jag inte retas mer.
Särbon ska flytta!!!
Till en ny lägenhet här i Jönköping; centralt, på 56 kvm och billig hyra. Kan man begära mer?

För oss är detta stort; särbon har velat flytta länge men inte fått tummen ur och jag har varit den pushande kraften. Det är roligt att få se hans otroliga glädje över detta.


Efter att vi hade varit och skrivit på kontraktet idag firade vi med en fika på stan, som sedan åtföljdes av shopping. Bilder på skorna som råkade följa med hem kommer imorgon när jag befinner mig i ett piggare tillstånd.

Uppvaket

Japp, ligger i sängen och slappar stilla med en kopp kaffe och med myskissen i knät. Härligt! Tänkte åka in till stan om en stund och möta upp särbon. Vi har ett viktigt ärende att uträtta... Som ni märker har jag inget mer av värde att berätta, kalla det bloggtorka eller tillfälligt hjärnsläpp, men mer vettigt än såhär blir det nog inte nu.

Ciao!

Helgens Bilder

Här kommer äntligen de bilder som utlovades tidigare från helgens äventyr i Örebro (hur äventyrligt det nu kan vara där...).


Här förgås jag av den tryckande värmen som hägrade i lördags.


Jag står hänger och ser allmänt chic ut vid slottet.


Måsen ser ytterst förnärmad ut över att bli fångad på foto. "Jäkla paparazzis!", tänker h*n och flyger iväg.


Jag blir skrämd av jätten som flyttat in i vallgravens mörka vatten. Inte alla som har en jätte i stan! *Stolt*


Hänger lite till... chic som jag är.


Jag som bloggar och helgens godsaker.


Kia poserar i solhatt och särbon ser allmänt snygg ut.Min vän Emelie fyllde år i söndags. Vi var där och gratulerade! Hurra Hurra Hurra Hurra! Grattis igen, vännen!

Ingen koppling mellan handling och konsekvens?

Ni måste väl ha sett reklamen om Imodium plus som visas på TV?
Ni vet, kvinnan som plockar äpplen från ett träd som på något mystiskt vis mer liknar jordgubbar (man får faktiskt aldrig se när hon äter dem men ändock...), med följd att hon får problem med matsmältningen. Det slog mig inatt på jobbet att det inte alls är konstigt att hon får diarré; hon äter mystiska äpplen som ser ut som jordgubbar liksom...
Har hon aldrig fått lära sig att man inte ska plocka och äta sådant i naturen som man inte känner igen?
"Ojdå, nu blev jag visst förgiftad igen?"

Spänningen är oliiidlig!

Det sker en massa spännande saker just nu, som jag i all hemlighet går och gottar mig åt. Visst är det härligt? När man har något skojigt att tänka på och le åt till och från under dagen. Det är som att bära på en liten skatt. En del av tjusingen ligger i att ingen annan vet; man går gottar sig åt detta mysiga som pågår och skulle man råka yppa om saken så går halva glädjen förlorad.

OBS! Jag vill poängtera, främst för mina närmaste, att det inte är någon drastisk förändring som är i rörelse. Så att ni inte drar några, hoppfulla, förhastade slutsatser...

Ciao Bella!

Nu ska jag gå och lägga mig. Retsamt, va? Jag har redan hunnit skryta lite för särbon över hur gott jag ska ha det nu när han går till jobbet, typ "Åhh, vad sängen är skön! Nu ska jag sooova heeela daaagen! Jag ska tänka på dig i min goa sömn".

Man skulle kunna anklaga mig för att inneha vissa onda preferenser...Halvonda i alla fall.

Vettig sysselsättning?

Tydligen är jag så uttråkad att jag sitter och googlar på mossdjur. Vad har hänt med mig?

TiggarMischa

Ibland undrar jag om det var en hund jag fick hem den gången vi åkte och hämtade Mischa. Varje gång jag äter pinnglass så sätter hon sig bredvid mig och ger mig en riktigt storögd, vädjande blick varav den skiftar menande mot pinnglassen. Är detta ett normalt kattbeteende, undrar jag? Jag hoppas innerligt att det är en katt jag har i min ägo och inte något annat obestämt väsen.

Jag har försökt tillrättavisa henne om att fina damer inte tigger vid matbordet, men det skiter hon tydligen i.

Life goes back to the usual

Vi är tillbaka i Jönköping igen och allt har återgått till det normala; särbon är på jobbet, Mischa sover, jag bloggar och regnet är i antågande. Precis som vanligt, alltså.

På tåget mot Jönköping...

I högtalarna: - Nästa station är Kumla. Kuuumla! Nästa stopp är Kumla. Avstigning på höger sida i Kumla!
Särbon: - Jag undrar var vi stannar nu..?

När GPS:en blir ens vän

I bilfärden mot Örebro; vi börjar närma oss innerstaden (där vi för övrigt hittar):

Astrid (GPS): - Sväng åt höger.
Svärmor (som kör): - Stäng av den där nu! Den behövs ju inte nu.
Särbon stänger av GPS:en. Det blir tyst. En kort stund senare:
Särbon: - Jag saknar Astrid...

Hetta & Äppelpaj

Efter en hiskeligt varm natt i lägenhet bestämde särbon och jag oss för att först besöka restaurang Svärmor för en liten frukostbit för att sedan promenera ned till stan.

Innan vi gick blev det relativt svalt i lägenheten så Mischa var inte nämnvärt medtagen. I natt fick vi stänga in henne i badrummet för att sedan öppna upp alla fönster i vidgavel när vi kom hem. Det var så hett innan vi åkte hem till far igår kväll så hon fick faktiskt följa med dit; vågade helt enkelt inte lämna henne ensam i den hettan. Nästa punkt på inköpslistan blir att inhandla kraftiga fläktar till lägenheten.

Hur som helst; köpte två nya baslinnen samt bytte en blus nere på stan. Särbon lekte paparazzi. Bilder kommer senare.

Nu sitter vi hos svärmor och ska strax bli bjudna på äppelpaj och en kaffetår. Lyx, inte sant?

Ett litet Hej från oss

Vi är nu framme i Örebro, trötta men välbehållna. Särbon äter pizza och dricker öl och fader dricker endast öl. Jag nöjer mig dock med Fanta.

Särbon ville inte vara med på kort. Han ansåg sig vara hårig och sur.

.PS. Nej, jag klarade bara några timmar ifrån bloggen.

Är någon vaken?

Finns det människor som är vakna såhär dags? Jo, det finns det väl - de stackare som måste bege sig till jobbet, men jag bör omformulera mig - finns det människor som frivilligt är vakna såhär dags? Nej, det var inte många, det. Som jag misstänkte, alltså.

Jag kom hem för en stund sedan, precis i tid för att pussa särbon hejdå innan han stack iväg. Jag har packat ihop det sista inför i eftermiddag, det är bara Mischa kvar i stort sett, och det är väl lite väl tidigt att packa in henne i transportburen redan...

Jag tänkte strax lägga mig, måste få i mig lite föda innan och kanske läsa en och en annan blogg. Ni vet, bloggskadad som man ju är.

Det bör nämnas också att jag i helgen förmodligen kommer att vara något frånvarande här i bloggen. Detta är min och särbons enda lediga helg tillsammans för en tid framöver, så för att låta lite extra viktig skall jag säga lite förbegående att jag troligtvis kommer att ha annat för mig
(Haha! Hur många tror att jag kommer kunna hålla mig borta från bloggen HELA helgen?).

Inte särskilt piggelin

Sitter i köket med mitt kaffe och försöker piggna till - jobbar inatt och har inte lyckats sova någonting idag. Jag har varit lite rastlös, väntat förgäves på att något spännande skall hända samtidigt som jag inte orkat ta mig för något.

När jag kommer hem i morgon bitti ska jag sova ett par timmar, sedan packa då vi ska åka till Örebro i helgen. Tjoho!
Ska bli kul att träffa lite vänner och familj. Sofi och hennes karl har ju köpt hus nu så det måste vi åka och titta på =) och förhoppningsvis siktar vi in oss på någon badstrand också. Håll tummarna för bra väder nu!

Bloggportalens ping fungerar inte

Någon annan med samma problem?

Tänk på ditt Husdjur i värmen!

Tursamt nog är särbons lägenhet mycket svalare än min, vilket jag förbegående har nämnt tidigare. Likväl blir Mischa påverkad av värmen, helt klart. Hennes tjocka päls bör kännas som en yllekofta för oss.
När jag kom hem för en stund sedan låg hon utsträck på hallmattan, så jag blötte faktiskt ned en handduk och klappade henne med den i ljumskar och bakom öronen. Hon verkade riktigt njuta; sträckte ut sig så att jag skulle komma åt ordentligt.

Jag läste om detta tips, samt många andra, på Kattforumet. Det finns mycket man göra för att underlätta för våra pälsbeklädda raringar.Såhär hittade jag Mischa för en stund sedan.

Kia om Dagens

Humör: Ganska neutralt. Har inte varit vaken tillräckligt länge för att kunna utvärdera frågan.
Väder: SOL och väldigt, väldigt varmt, +25 grader.
Katt: Myskisse idag. Mischa ligger gärna på mig nuförtiden i sängen, kanske för att komma så nära som möjligt. Nu ligger hon bredvid min stol i köket.
Tankegång: Som sagt, för nyvaken...
Måltid: Två smörgåsar och en kopp kaffe.
Låt: Johnossis hela album.
Begär: Att åka och bada vore inte helt fel. Förhoppningsvis i helgen...

Särbon vet vad jag tycker om


Tack älsklingen min!

När hjärnan går på halvfart

Jag vaknade för cirkus två timmar sedan, och jag mår väl som jag förtjänar. Sover man för mycket blir man automatiskt seg och allmänt slö i huvudet. Dock vaknade jag av störtskurar och dundrande åska så det dåliga samvetet att ligga till sängs fortfarande infann sig riktigt aldrig.
Jag satt uppe inatt och roades av diverse serier på Youtube. Kröp nog inte i säng förrän vid tre-tiden.

Är för slö för smycka bloggen med vackra ord idag. Ciao!