Nattinlägg

Särbon och jag kom hem för en stund sedan. Vi har varit bortbjudna till Sofi och karln hennes för lite mysakväll; en film spelades i bakgrunden till en mycket god och onyttig pizza. Pizzaförtärandet var det primära ikväll, om man bortser från det trevliga sällskapet såklart.

Imorgon ska jag träffa min gamla barndomskompis Emelie och på kvällen har vi redan gjort upp eventuella planer. Vi får se hur det reder sig. På söndag bär det iväg till Jönköping igen; jag går på mitt arbetspass för natten mellan söndag-måndag.

Förresten, särbon och jag var iväg med svärmor till PK Design här i Örebro idag och köpte gardintyg till mina fönster i lägenheten. Jag blev riktigt nöjd med både färgval och mönster!
Det dröjer dock innan de kommer upp eftersom jag är borta cirkus en månad till i Jönköping; därtill skall gardinerna sys upp och gardinstänger införskaffas. Har i och för sig redan fått upp ögonen på ett par urtjusiga på Hemtex; de allra dyraste såklart. "Åhh...typiskt", som Nalle Puh säger.

Nu ska jag krypa ned i säng! Natti!

Kommentarer
Postat av: Gabriella

sv: jaa, den kan ju bli det !

2009-08-01 @ 01:47:55
URL: http://gabsj.blogg.se/
Postat av: vicks

godnatt :) haft en bra dag ? :)

2009-08-01 @ 01:55:08
URL: http://jagevicyy.blogg.se/
Postat av: Bettan

Mmmmm det lät gott med pizza och gott sällskap!

Synd att jag inte var i närheten;)

Kram

2009-08-01 @ 08:50:16
URL: http://coolbettan.blogg.se/
Postat av: malin

hejsan, har inte varit inne på din blogg så mkt men har tittat igenom inlägg och så du skriver värkligen bra :D!allt bra med dig annars?:)

2009-08-04 @ 18:38:57
URL: http://malinnn.blogg.se/

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: