Musik under varma Sommarnätter


Tomas Ledin - I natt är jag din

Filmer som berör

Jag har precis sett en av filmerna jag fick hem idag, Den bästa av mödrar. Tårarna började rinna redan halvvägs genom filmen.
Den handlar om ett finskt krigsbarn som undanflyr kriget och kommer till Sverige. Filmen skildrar hur det är att inte höra hemma någonstans och att helt plötsligt ha två mödrar, men i sluändan uppleva sig inte ha någon alls. Rekommenderas varmt!

När jag såg Elina - Som om jag inte fanns grät jag också.
Dessa finsk/svenska filmer berör mig oerhört. Kanske är det vetskapen om att mina förfäder delar dessa händeler; krig, förlust och ensamhet, som gör ett så starkt intryck på mig. Det är skamligt att det inte informeras mer i skolorna om hur våra grannländer Finland, Norge och Danmark, påverkades under andra världskriget.

Anar ni en besatthet?

Vädret är inte alls lika vackert idag som igår, men värmen ligger kvar vilket jag är väldans tacksam över. Jag fryser jämt annars; när särbon och jag var i Thailand drog jag på mig en tröja om kvällarna. Särbon ansåg redan då att jag var smått knäpp.

Jag kom precis innanför dörren;
har varit och hämtat ut ytterligare ett paket från CDON. Jag har inhandlat 12 filmer denna månad! Börjar ni misstänka en smått besatthet? Men jag älskar att se på film; borsett från Mischa är det ett av mina främsta nöjen.
Jag borde visa en bild på alla nya filmtitlar som nu pryder hyllan, men särbon har kidnappat kameran under några dagars tid. Han befinner sig i Köpenhamn för jobbets räkning och kommer hem sent ikväll. Eftersom jag nämnde Thailand så kan ni få avnjuta några bilder därifrån.


Bisarra nöjen

Att ställa sig och diska mitt i natten är nog ändå inte ett riktigt friskt beteende. Å andra sidan är det svalare nu och jag måste ju trots allt angripa diskberget någon gång.

Spelaren går varm med...


Johnossi - The show tonight

Varma Sommardagar

Dagen har åtnjutits i gassande solsken på balkongen. Mischa gjorde mig sällskap en stund tills det blev för varmt; tänk er själva att ha den pälsen nu! Tursamt är det att särbons lägenhet är bra mycket svalare än min. Emellertid gick jag in i svalkan en stund och tvärsomnade i två timmar, så vi människor klarar tydligen inte heller värmen så bra...

Nu skulle det vara rätt tid att bli typiskt svensk och klaga på värmen; det klagas ju hela vintern lång att det är så kallt och mörkt, sedan när sommaren nalkas klagas det på värmen i stället. Det är något visst med oss svenskar att skapa klagovisor om allt...
Men här motarbetas det; trots att hettan ligger på och det är svårt att svalka sig, ska jag ha i åtanke hur jag kommer att frysa i november.
Voila! Sommaren är inte så dum ändå...

Klockren iakttagelse i form av kommentar

De stunder tristessen pockar på rekommenderar jag er varmt att besöka bloggen Tjuvlyssnat, dock INTE för dess inlägg (som i sig är enastående) utan för dess eminenta kommentatorer. Denna blogg är den enda vars kommentarer jag lusläser regelbundet samt får mig sätta kaffet i halsen så det sprutar ut genom näsborrarna. Se följande:

Kommentator 1: "Haha, as garvar" (åt inlägget, min förtydling).
Kommentator 2: (Svarar föregående kommentar) "Det tror jag inte".
Kommentator 3: "Men man kan garva ur aset, om man är en asätare som äter as".

Ordväxlingen kan ni läsa här.

Gourmetmiddagen igår


Riktig sommarkänsla...
Vi roades av att jämföra upplägget av maten på våra tallrikar. Gissa vilken som är min?Mina älsklingar.

God natt!

Ja, eller God morgon. Jag ska strax lägga mig så min uppfattning om dygnets rätta tid är lite rubbad just nu. Bloggskadad som man är var jag ändå tvungen att slå på datorn och logga in på bloggen för att kolla läget. Undrar om de får in många med akut bloggskada på akuten? Det måste vara den nya folksjukdomen. Bloggen sätter sig i huvudet på befolkningen så människor tappar all form av socialt umgänge. Bäst jag går och lägger mig innan mitt svammel spårar ur fullständigt...

God natt, ja, eller God morgon, som det ju tydligen heter... =)

För sovandets skull...

Ett bra sömnpiller för mig är att sätta på en halvintressant film på datorn och lägga mig i soffan. Då somnar jag på två röda minuter. Helst ska jag ha sett filmen förut så jag enbart följer den lite halvdant; annars är risken stor att jag istället för att lockas in i ljuv sömn spärrar upp ögonen och kämpar för vakenhetens skull. Nu såg jag Jurrassic Park 3 och den var alldeles lagom att sussa sött till.

Särbon håller på att tillaga en gourmetmiddag som vi ska förtära tillsammans innan jobbgåendet.
Ha en bra lördagkväll, alla bloggvänner! Ge er ut och gör något skoj denna varma sommarkväll!

Förresten, Daniel förtjänar ett särskilt omnämnande då han är den första som tryckt på blog-lovin' ikonen. Visst fick du en upplevelse utöver det vanliga vid trycktillfället? It's magic!

Harry Potter & Halvblodsprinsen

Den 15:e juli har den nya Harry Potter-filmen premiär och som det inbitande fan jag är ska jag såklart se den; liksom jag har sett de andra filmerna och lusläst samtliga böcker ett antal gånger. Självfallet, såsom det ofta faller sig, är filmerna inte riktigt jämförbara med böckernas kvalitet. Men de är goda nog att se ändå.

Daniel Radcliffe har aldrig uppenbarat sig i mina tonårsdrömmar när det från början bar sig. Jag var nog för gammal och han var alldeles för ung. Tur var väl det för med raden av tonårsförälskelser i idoler som jag ville vigas med som yngre, vore det ha gjort mig till en sann polygamist. Nick Carter (?), Taylor Hanson, Leonardo di Caprio och Edward Furlong stod högt på listan, för att nämna några.

I natt är jag...

...borta igen. Jobbar helg, vilket i sig inger mycket dolares. Eller något. Särbon och jag planerar en resa, men själva bokandet går trögt. Vi får se hur det reder sig...

Jag har inget vettigt att säga idag, som ni märker.

Det är inte varje dag man äter italienskt


Michael Jackson Avliden

Ser att fler i bloggvärlden har uppmärksammat detta, och då det är en stor händelse tänker jag inte vara sämre. Alla har vi våra delade meningar om Michael Jackson och hans förehavanden men nog kommer detta som en chock ändå.

Änglagård

Jag nämnde ju att jag fick hem filmer från CDON häromdagen; en av dem är klassikern Änglagård, som jag såg till att se varje sommar, någon regnig dag, när jag var yngre.
Filmen speglar svensk natur, småstadsmänniskor, avundsjuka och jantelagen samt har fin musik, vemodig stämning och bra skådespelare. Enda nackdelen är väl att det måste ha reats ut fula glasögon nära inspelningsplatsen under filmens tillverkning; kolla in Per-Ove och Ruth liksom. Ruth är ju för övrigt bäst!Uppföljaren, Änglagård 2 - Andra sommaren, köptes såklart också in i samma veva, och nu är jag i spänd förväntan inför film nummer tre.

Appropå Awarden

Ni som fick awarden av mig har säkert märkt att jag har kopieringsskydd på min blogg, vilket gör nallen aningen svårtkopierad.
Ni kan gå in här och kopiera den.

Särbon har shoppat

I'm speechless. Nästan en sensationsnyhet; i klass med kronprinsessans förlovning. Typ.

Leker fotomodell i tristessen...


Ska jag ge upp hoppet?

Den här växten har nog gjort sitt, eller vad tror ni?
Annan Dygnsrytm

Jag har i och för sig aldrig varit en morgonmänniska, som lägger sig alltför tidigt och sedan är uppe strax före soluppgången. Men ja, nu har jag vänt på dygnet, vilket medför att jag inte har kommit i säng än. Nä.
Här är lite bilder på kissen när vi satt på balkongen förut. Allt var väldigt spännande!Nu ska äntligen försöka lägga upp bilder på mina shoppingfynd som jag gjorde förra veckan, men som det ofta är i teknikens värld, ville sig inte detta då.Japp, det blev strumpor och lite annat smått och gott. Sådant där man behöver. Tuben som ligger i kartongen var dock ett impulsköp som faktiskt hade en positiv utgång. Ångar inte alls att jag köpte den.
Detta är en kräm som man smörjer in under ögonbrynen efter plockning. Den är grön, vilket motverkar den röda svullnaden samt verkar lugnande. Särbon tyckte dock att jag var tokig när han såg priset jag gav för den - 190 kr. Men den fungerar verkligen! Märket heter Anastasia, Beverly Hills och finns på Kicks, för den intresserade.Mischa är kul. Tro inte att jag har satt henne där för att posa; nej, hon kommer och sätter sig självmant när man ska fota något annat än henne.

Jag har fått en Nalle!

Coolbettan är som tidigare bekant en riktig raring. Hon har skickat ännu en Award till mig i form av denna supersöta nalle.
Tack så väldans mycket, vännen!Härmed sänder jag denna vidare till:
Coolbettan
Spiderchick
Daniel
Katinka
Sophy
Johanna
Ida
Ammizz
Kattikatt
Jennie
Systrarna Vitt
Becca

Gör såhär:
Skicka denna nalle till minst tolv bloggvänner inklusive mig.
På så vis hittar flera till din blogg och att du själv hittar till flera.

Återuppstånden

Jag har jobbat de två senaste nätterna och har således tillbringat dagarna åt att återfå förlorad sömn. Vilket förklarar min tystnad och bortavaro, som faktiskt är så pass regelbunden nuförtiden att ni väl knappast blir förvånade.

Det är riktigt underbart väder ute; ska nog sätta mig på balkongen en stund efter att jag har mumsat i mig kyckling med ris. Vädergudarna hade nog på känn att jag hade beställt filmer från CDON, då solen gassar för fullt just nu. Vem kan sitta inne en sådan här dag med gott samvete och glo på film, liksom?
Det verkar särdeles vara alltför välplanerat för att vara en slump. Vädergudarna är allt bra klipska, må jag säga.

Jobb

Hej vänner! Idag har gästerna vänt kosan hemåt och vi har legat och slötittat på Seinfeld hela eftermiddagen. Nu ska jag snart till jobbet. Höres imorrn!


En bonusbild på oss.

.PS. Det verkar fungera att publicera bilder igen, på det "vanliga" sättet. Jippi!!!

Midsommarfirande

Vi har trevligt besök från Örebro denna midsommarhelg. Igår insöp vi en god midsommarsupé med god dryck, och idag har vi bowlat. Jag är full av träningsvärk och missdådliga känslor över min insats. Särbon mår bättre - han vann!

Hinderbana

Att komma ut från särbons lägenhet är något svåråtkomligt. Dörren barrikeras av följande ting:Anledningen är följande att Mischa finner det fruktansvärt roligt att öppna garderobsdörrarna i hallen. Vi har dock fått besök nu så anordningen har flyttats. Man kanske skulle styra upp den igen så att gästerna inte åker hem?

Som tidigare nämnts är särbons lägenhet ett superb:t subsitut för Boda Borg.

Glad Midsommar!

Önskar särbon, Mischa och jag er alla! Hoppas ni får en härlig dag utan regn och lagom med alkohol!

Bilder

Jag kan fortfarande inte ladda upp bilder på bloggen. Någon mer med samma bekymmer?

God eftermiddag!

Nu har jag äntligen vaknat; seg som attan men har i ett mycket svagt ögonblick lovat särbon att slänga in den första maskinen tvätt, då han inte hunnit hem än. Jag har jobbat natt. Det gick väldigt bra. Roligt att träffa alla arbetskamrater, trots ett års åtskillnad var jag ändå en i gänget igen. Kul! =)

Dags att rusa ner!

Irritationsmoment

Är det bara jag som inte har kunnat publicera något idag, vare sig inlägg eller bilder? Irriterande, nu när jag för en gångs skull HAR något att berätta och bilder att lägga upp. BLÄÄÄ!!!

När man har tråkigt lyckas man åstadkomma mycket...


Veronica Maggio och Korv

Nu sitter vi tillsammans och lyssnar på Veronica Maggio i köket; jag leker med datorn och särbon äter korv. Japp, en vardagskväll i sin rätta anda, skulle jag våga påstå.

Segt

Dagen går sin stilla gång utan några märkvärdiga detaljer eller storartade avbrott som bryter av vardagen. Japp, det är väl så det är att ha sommarlov. I morgon ska jag dock gå brevid på natten för att få in alla nya rutiner som tillkommit på jobbet medan jag har varit borta.
På söndagkväll börjar jag jobba "på riktigt".

Mischa och jag har tillbringat dagen med att slöa, ömsom busa lite, ömsom äta och sitta vid datorn (i hennes fall klampa på tangenterna med följden att datorn piper i ren protest). Snart bryter jag upp från det lugna lunket och åker ner till staden för att möta särbon. Vi tänkte ta en fika (Kaffe!) och nöjsamt spatsera omkring för att insupa stadens ljuvlighet.

Sådan ser min dag ut. Vad gör du idag?

Mischa-bilder

Jag försöker förströ tiden lite...


Räknas detta som konst?


Tröttis...


Får syn på något...


På spaning.

Tror ni att jag lyckades göra kaffe med en sådan här?Jo, det gjorde jag faktiskt
och skapligt gott blev det med. Särbons kaffebryggare bor nämligen hemma i min lägenhet i Örebro, så kaffepressen är det enda jag har att tillgå. Men som bekant, har nöden ingen lag, och jag befann mig i en ytterst prekär kaffenöd.

Märks det att jag är extra uttråkad idag?

Attans!

Jag hade glömt att särbons micro inte snurrar, så nu är min paj uppvärmd på ena sidan och iskall på den andra. Det har varit påtalat att särbon, teknisk som han är, skall laga den snurrande manicken som snurrar i microvågsugnar ty detta är en kvalitetsugn, men än har inte mycket hänt.

I särbons hem får man lära sig en massa knep för att kunna använda sig av diverse utrustning. Vem behöver Boda Borg liksom? Dessvärre har ju detta glömts bort i min frånvaro och under den långa vistelsen i ett hem av fullt funktionella prylar.

Romantiskt?

I lördags var särbon och jag på bio för att fira femårs-dagen (som egentligen infaller på torsdag, men det låtsas vi inte om). Hur som, han tyckte att detta skulle bli mäkta romantiskt ända tills han hade biljetterna i handen och insåg att filmen vi skulle se, denna stora dag till ära, var:Vad är det för tjej som väljer T4 i valet av film som femårspresent? Jo, jag.

Babyboom

En babyboom slår ner i bloggvärlden. Först ute var min favoritbloggerska Spiderchick med upplysning om en liten inneboende bebis i magen; nu delger även Stina-Lee om samma glada nyhet. Man brukar ju säga "tredje gången gillt"? Vem blir det härnäst?

Bloggtips!

Bloggtipsarna upplyser om en ursöt engelskskriven blogg vid namn
My milk toof. Gå in och kika så förstår ni snart vad jag menar!

Alltid en Hjälpreda till hands


Taget i onsdagskväll.

God kväll!

Det blev som jag misstänkte; jag blev inringd från arbetsplatsen på morgonen så jag har alltså jobbat kväll idag. Kom hem för cirkus en timme sedan; trött, ont i ryggen och förvirrad över alla de förändringar som uppkommit under min frånvaro. Jag hade glömt hur slitsamt det är; nyttigt att få en påminnelse om det ibland, att vissa arbeten är sådana.

Nepp, kvällen nalkas så jag och särbon tänkte mysa ned oss i soffan lite. Till min glädje och förvåning hade särbon köpt hem Noblesse original till mig. Frossa, säger jag bara!I helgen ska vi fira vårt förhållande som uppnått hela fem år i ålder. Tiden går så fort...

Likkistan svämmar över...

I Örebro finns en fontän som kallas Likkistan, vars innanmäte alltid besudlas av diskmedel den här tiden på året.

Såhär såg det ut igår:Jönköping

Idag har jag farit långväga, med katten under armen och ett alldeles för stort bagage, till den lilla staden söderut. För övrigt är allting som vanligt; Kia är trött av den långa resan, så både särbon och jag roas av en varsin dator.
Jag kommer att fortsätta kalla honom särbon under min sommarvistelse här, så att ni inte blir onödigt förvirrade.

Som läget ser ut just nu så kommer jag vara ledig några dagar framöver. Å andra sidan brukar sådant ha en tendens att ändras rätt fort - när de ringer i nöd från jobbet. Emellertid ska det bli trevligt att träffa alla arbetskamraterna igen. =)

Min frånvaro från igår hade sin orsak i att jag umgicks med vänner - som jag nu inte kommer att träffa på ett tag eftersom jag är här.
Sofi och jag åkte till Marieberg och tömde Kias plånbok. Mischa fick en ny kattlåda, klösbräda samt leksaker att ta med sig till husse. Själv unnade jag mig nya sängkläder; två stycken underlakan och ett påslakan-set, samt en kaffeburk.


Söt, va?

Nu ska särbon och jag mysa. Puss på er!

Det var den bollen det...
Vila i frid...

Pippi Långstrump is tha shit!

Visst lät jag häftig i rubriken? Jag befinner mig i en riktig nostalgitripp just nu; i helgen var det Ebba & Didrik, igår Dårfinkar & Dönickar och idag Pippi Långstrump. Fick låna hela serien, inte den tecknade versionen (som för övrigt är sämst) utan den riktiga med Inger Nilsson, utav svägerskan. Jag har varit hos brorfamiljen hela dagen idag; lekt med brorsdotter1 och gosat med bebisbrorsdotter2. Så sööta är de! Fasters gulletroll!

Nu, tillbaka till Pippi. Har ni förresten sett den här filmen med Inger Nilsson? Sötaste...Och lite glad Pippi-sång.

Såhär behandlar Mischa sina leksaker...Förstår ni nu varför jag måste köpa nya hela tiden?

Nostalgi


Utomhusvistelse

Eftersom vi alltid är här utanför huset, så blir bilderna inte särskilt varierande. Dock trivs Mischa med att smyga omkring där det är välbekant, vilket gör att jag inte har introducerat henne till nya platser.
När jag väl kommer till Jönköping blir det emellertid oundvikligt.

Lyckades knäppa några bra bilder ändå, den stunden vi var ute (med kompaktkameran, bör tilläggas).
"Där händer det något spännande!"


"Ojojoj!!!"


"Bäst att smyga..."


"Bara ett träd..."
Något nytt spännande i sikte...

Mischa tycker att det är jättekul att få vara ute. Förresten, tack ännu en gång Coolbettan, för fästingmedel-tipset! Hittade inte en enda krypande sak i kissens päls nu =)

Uttråkad som få...

Jag är inte van vid att vara ledig. Sitter här med både myror i brallan och en ökad klätterbenägenhet på väggarna. Mina vänner har redan påbörjat sina sommarjobb, medan mitt schema startar i slutet på juli. Å andra sidan åker jag till särbo redan på torsdag så förhoppningsvis får jag hoppa in som timvikarie fram tills dess.
Jag ska alltså jobba på mitt gamla jobb i Jönköping i sommar vilket medför att jag och särbon blir sambos igen för en kortare period, samt att Mischa åter får bo på sitt "barndomshem",

Men fram till torsdag måste jag hitta på något att sysselsätta mig med. Tänkte ta med Mischa ut på en kortare promenad nu i eftermiddag.
I morgon ska jag ägna lite tid åt mina brorsdöttrar. Om det är vackert väder så kanske min äldsta brorsdotter och jag går ut och leker. Jag hoppas på det bästa.

Ny design

Planer på ny design försiggår för tillfället. Till helgen hoppas jag att vi ska ha påbörjat det praktiska arbetet. Några önskemål?

Surhörnan

Varenda gång jag skäller på Mischa över hennes upprepade otyg, kryper hon in under soffan och vägrar komma ut på någon timme.

Så finns det de som säger att djur inte har personligheter...


(Här vill hon inte bli fotograferad...)

Helt lämnad åt mitt öde...

=(

Hehe, så illa är det inte. Särbon med familj är i Stockholm idag för att se Bruce Springsteen-konserten. De står nog i skrivandets stund och köar med andra fanatiker. Själv är man ju inte ett så stort Springsteen-fan, så valet att stanna hemma är helt och hållet självförvållat.

Särbon gav mig tillåtelse att leka med hans systemkamera medan han är borta. Försökte knäppa lite kort på Mischa för en stund sedan; emellertid är mackapären så komplicerad att jag gav upp rätt fort. Jag vill dock lära mig så med särbons hjälp och en smula tålamod hoppas jag på ljusare framgångsutsikter i fotografikonstens märkliga värld.

Några bilder från helgen, alla tagna av särbon med superduper kameran:


Kia om Kvällens

Humör: Glad. Mätt. Sitter tillbakalutad i soffan och njuter av särbons närvaro.
Väder: Enstaka moln, +11 grader.
Katt: Galen. Nämn någonting som hon inte har gjort idag...
Tankegång: Niente. För trött.
Måltid: Nyss ätit tacos, några enstaka geléhallon och en päronglass. Allt sköljdes ned med 7UP.
Låt: Lifehouse - Storm.
Begär: Kläder. En massa kläder... Suck... (Nu blev jag lite sur...)


Det enda som sätter gränser...

... är fantasin. På tal om att tvätta.


Hemma hos Emelie och hennes karl.

Mormorstrosor

Igår eftermiddag gjorde jag det kloka konstaterandet att en tvättid var på sin plats. När det enda rena i ens ägo är mormorstrosor med noll passform och noppriga strumpor utan resår, då är det nog hög tid att tvätta (och att inhandla nya strumpor, kanske). Så min dagliga syssla har bestått av att springa ned och upp, till och från tvättstugan.
Dock tillhör jag den sällsynta skaran individer som tycker att tvättandet i sig är lite mysigt (?). Jag fick en del konstiga blickar på universitetet när detta påtalades... Jaja, that's my thing, I guess.

Jag inväntar också en efterlängtad särbo ikväll. Snäll som jag är har han blivit lovad Tacos, vilket innebär att jag måste handla. Hur ska jag hinna med allt?
Städandet har också blivit uppskjutet, men min förhoppning ligger i att två veckors separation får karln min att bara ha ögonen för mig =).

Första Sommarlovet på 5 år

Dagen började med att Emelie och jag for till Universitetet och lämnade in våra tentor. Befrielse! SOMMARLOV!
Vi firade med ett McDonald'sbesök och åkte sedan hem till Emelies place för att se på film. Efteråt knallade vi ner till stan. Det är Marknadsafton ikväll så hela centrum är fyllt med diverse marknadsstånd, gapiga ungar och snurrande karuseller. Kunde ha varit riktigt roligt om bara vädret varit bättre. =(

Nu: TV!


Tillägnad Särbon


Lifehouse - Everything

Hemtentat färdigt

Efter mycket slit, hårslitande och några mindre fina okvädingsord har jag äntligen lyckats bli färdig med tentan. I morgon ska den lämnas in, sedan återstår tre veckors lång väntan på resultatet. Men det ska jag inte bekymra mig för nu. Eftermiddagen har firats stort; med en solig skogspromenad samt förtärandet av två päronglassar i tät följd.
Nu kvarstår kvällens stora event - att sakta slumra in i soffan...

Nyp i örat?

Varför sover jag inte än? Detta är nackdelen (eller kanske fördelen, beroende på hur man ser på det) med att inte bo i föräldrarnas trygga vrå längre; ingen tjatar på en när det är läggdags.
Särbo borde flytta hit på heltid och få lite fason på mig. Ja, det tycker jag, närmare bestämt.

Mer sånt här åt Mänskligheten!


Jag får en riktig feel-good-känsla av den här videon...

Medan vissa pluggar...

...njuter andra av livet.
Någon är trumpen och nyvaken...


Tentaplugg

Dagen har i stort sett haft samma innehåll som gårdagen. Plugg, plugg, plugg. Jag är inte helt klar än, men det allra värsta är nog över nu. Jag fick avsluta för en stund sedan då hjärnmassan alltmer började likna en gröt. Tänk er fiberhavregrynsgröt, typ så.
Men min önskan om sämre väder slog in. Koncentrationsförmågan har legat på en högre nivå idag.

Vad ska jag göra nu då? Får filura lite på det....

Hemtentamen

Idag har jag läst och skrivit, läst och skrivit, i cirkus 9½ timma...
Befinner mig tillfälligtvis i ett tillstånd mellan sömn och vakenhet. Morgondagen kommer att ägnas på samma sätt. Hoppas att det regnar.

Under helgen spenderades en summa pengar på de efterlängtade rullgardinerna som tidigare nämnts. Dessutom satte far ihop min skohylla. Yeah!


Köket.


Sovrum/Vardagsrum.


Skohyllan.

Nu ska det slöas en stund, sedan sängen. Imorgon börjas det igen - pluggandet alltså.