Bråkig katt

Mischa har ägnat hela förmiddagen åt att jäklas med mig; hon gör allt som hon inte får, givetvis. Igår kastade hon runt med mina överstrykningspennor, idag kloar hon på allt ömtåligt. Det är såhär jag föreställer mig att ha barn... Nu har hon tack och lov lagt sig i sängen för att slumra en stund.

Jag väntar besök om en stund i form av en Sofi. Sedan tänkte jag bege mig till Rusta; har fått nys om att de har fått in en massa coola husdjursattiraljer. Min kattbebis må bråka men hon är och förblir ändock min bebis. Sådant går inte att ändra.

Ja, och så ska jag hinna plugga lite också. Man är så mycket på universitetet på olika seminarium och grupparbeten så den individuella läsningen halkar efter. Men idag ska jag ta mig i kragen.

Kommentarer
Postat av: Cia

Nicke Pricke vår busigaste katt klöste på sängen när han var liten och både Nicke och Nemo (Änglakissen) tyckte soffan verkade bra. Jag införskaffade en blomspruta vilken kom fram om de försökte med dyligt. Sen lyfte jag dem till klösträdet och klöste själv ;-) . Idag behöver jag inte använda det för någon av mina katter, de klöser enbart där de får klösa (Klösbräda/klösträd). Sen har killarna lärt Olympia, henne har jag aldrig behövt lära upp. Vissa katter klöser dock för att få uppmärksamhet och då hjälper det att ha två kissar.

2009-10-08 @ 14:08:50
URL: http://www.mysecretwindow.se
Postat av: Heidi

Hej! Vilken underbar liten kisse du har :) din blogg verkar mysig att läsa. Ett litet tips ang blötfoder utan konstigheter, MJAU`s tetra pack :) det är det bästa inom blötmat. Ha en trevlig helg. Mvh Heidi och kattgänget

2009-10-09 @ 15:12:15
URL: http://www.vanillacatsdiary.blogspot.com

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: