Helgens

Jag har varit dålig på att blogga på sistone. Detta faktum består av två anledningar; dels har jag fullt upp med min livsviktiga samt även livsavgörande farm (om jag inte skördar vid en viss tidpunkt så DÖR faktiskt mina grödor. Förstår ni vilka ödesdigra konsekvenser detta medför?!) och dels är das blogginspiration putsväck. Varför skriva menlösa inlägg utan innehåll?

I fredags anlände särbon tidigt på kvällen; mat tillagades, godis förtärdes med följd av två slöfockar slumrandes i soffan. Igår var vi något roligare. Vi besökte Sofi och Pontus i deras nya hem; åt tacos vilket är särbons favoriträtt samt spelade ett Örebro-spel med samma utformning som Monopol. Jag vann! Särbon svor åt "skitspelet" när han blev av med  alla sina pengar; jag lyckades försörja både honom och mig själv genom spelets gång. Sofi och Pontus låg jämnt hela tiden. Det mest komiska var nog att Örebro-spelet är från mitten av 80-talet med frågor som varit inaktuella i sisådär 20 år. Försök svara på dem ni! =) Roligt var det i alla fall med gott sällskap och mycket skratt!

 

"Skitspelet" som särbon sa.

 

 

Jag måste få visa en bild på deras fina kakelugn; hur mysigt är det inte att ha en sådan hemma?! Dessutom har de en i nästan varje rum också. Kia vill också ha!


Kommentarer
Postat av: Cia

Var skorstensstocken OK? Så att man kunde eldda i kakelugnarna så är jag också apsotis...Annars är de ju bara i vägen när man ska möblera ;-)

2009-10-11 @ 14:14:31
URL: http://www.mysecretwindow.se

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: