Feber

Därav den glesa uppdateringen.

Das Livstecken

Jo, jag är vid liv. Nästan. Idag har det varit heldag på universitetet; vid hemkomst blev det tvättsortering för att sedan vistas hela eftermiddagen i tvättstugan. Medan tvätten snurrades ren lyckades jag bli klar med min veckostädning här hemma. Jag lever sannerligen ett spännande liv, måste jag säga.

I morgon ska tåget få ta mig till Jönköping för att fira långhelg med särbon och kissen. För övrigt är det mest studier som hägrar just nu, så livet har inga spännande inslag att erbjuda mig för tillfället.

Sångverkstad

Efter alla måsten i skolan idag tog jag mig faktiskt tid att besöka Sångverkstaden som Musikhögskolan anordnar varje måndag på Universitetet. Varför har jag inte gjort detta tidigare?

Sången är en av de saker som jag har burit en innerlig längtan efter sedan jag slutade gymnasiet, och nu äntligen fick jag utlopp för den. Alla måndagkvällar framöver är härmed bokade; om inget skolarbete måste genomföras såklart. Jag har saknat detta; att känna kroppen vakna till liv och ge allt. Att sjunga från djupet av sitt innersta och ge utlopp för de känslor man bär på.

Detta är en av livets godsaker som gör mig riktigt lycklig.

Nu är det Höst

 

 

Jag tittade ut genom fönstret i förmiddags och möttes av det här. Nu är det sannerligen höst; det blåser orkan ute och de gula löven börjar täcka marken alltmer. Även andra hösttecken för sig påminda nu; under helgen är det Kopparbergsmarken. Far och jag gjorde ett besök igår. Ändock höstens dystra skepnad var det rätt varmt; jag fick med mig en jacka men var tvungen att avlägsna den ganska omgående.

 

 

Jag hotade pappa med att hoppa i älven om jag inte fick en korv. Det fick jag. Men den hann inte komma med på bild då den slukades i tre tuggor.

 

 

Diverse saker som jag fick med mig hem. Ibland måste man ju få handla när det är marken; strumporna och halsbandet kommer därifrån. Strupmbyxorna är från Marieberg Galleria; jag och svärmor var där en sväng igår för att kika på gardinstänger; jag tror att jag har bestämt mig för vilka jag ska ha nu.


Vi diskuterar Farmville

Jag visar min farm för Sofi och försöker klargöra syftet med spelet samt hur man går tillväga.

Kia: - Och såhär skördar man (jag klickar förklarande med musen på grödorna i spelet).
Sofi kikar på mina djur och utbrister: - Vad gör man med djuren då? Slaktar dem?

Ironi

När Sofi var här tidigare ikväll tvärslocknade jag till rysaren vi såg (eller ja, jag försökte se. Jag är verkligen jätterolig att se på film med... Kanske utvecklar detta i framtiden...) Hur som haver, det ironiska är att nu när hon har åkt hem är jag tvärvaken; kan helt ärligt inte sova! Försöker livet dra en rövare för mig?

Vackert väder i ett någolunda stabilt hälsotillstånd

Emelie och jag sitter med en varsin kopp kaffe i soffan och slöar. Av diverse omständigheter blir inte mycket studier gjorda för tillfället. Dock tänkte vi ta en sväng ned till staden för att inhalera lite frisk luft.

Hörs när vi hörs!

Jag har frångått mina principer

Usch, ja. Nu mår jag dåligt. Trots omgivningens påtrycknigar har jag långt om länge motstått att bli medlem i Facebook. Men nu har det skett...
Vad som hände? Ja, jag blev avundsjuk på Emelies farm. Ja, jag insåg att jag strävade efter en sådan, jag med. Hej, jag heter Kia och jag vill också ha en egen farm! Så nu finns jag där, under ett någolunda fingerat namn. Jag ska försöka beartbeta skammen i den mån det går.

Sedan igår har jag lidit av en olidlig feberhetta, så jag får skylla på det. Samt att jag ville ha en egen farm. Förstås.
Jag kan i alla fall briljera med att jag äger en kossa. Hur många gör det liksom?

Farm

Jag har blivit en nörd. En farmnörd. Alla Facebook-användare vet (tyvärr) vad jag menar...

30: års Firande och Stora planer!

Ikväll besökte jag och far min bror med familj, då storebrosan fyller hela 30 år idag. Tiden går fort. Minnena från barndomens lekfulla dagar svischar förbi i tanken och nu är han själv tvåbarnsfar. Stora gratulationer ännu en gång, Bror, önskar jag, din retfulla lillasyster, dig!

Äldsta brorsdottern har stora planer inför framtiden. Häromdagen hade hon berättat för sin mamma att hon och faster minsann ska dansa tillsammans när hon blir stor. Idag planerade hon att vi ska flyga flygplan ihop när hon blir stor; åka till något varmt land och simma med delfinerna. Vi var rörande överens om att simma med hajar är alldeles för riskabelt. Det fick bli vänliga delfiner och fina fiskar istället! =) Fantasin är det inget fel på, som ni hör... =)

Jag är i blåsväder

Ja, man skulle kunna tro att hela huset kommer blåsa bort såsom vindarna öser på. Igår smet fönstrerna från mig två gånger när de skulle tvättas (kinkiga fönster, va?); skräckslaget fick jag tag i dem utan att de hade gått sönder. Tur var väl det! Vad säger man till bostadsbolaget när man ringer och felanmäler trasiga fönster som blåst sönder? "Det var vindens fel!", "Fönstrena blåste iväg", "De smet från mig"... Något idiotförklarad skulle man nog bli. Jag skulle troligtvis dra mig för att visa mig på områdeskontoret en tid i alla fall...

Städat

Eftersom vi blev klara tidigt i skolan idag åkte jag hem och drog igång en storstädning. Det mest spetakulära är att fönstrena ÄNTLIGEN blev tvättade; känns så skönt eftersom jag skjutit upp detta i en mindre evighet. Förhoppningsvis får jag upp gardiner inom en snar framtid. Nu har jag försökt skapa lite extra mysighetskänsla genom att ställa fina ljus i fönstret som bara väntar på att tändas nu i höstmörkret.Slänger in ett kort inlägg

Sitter på universitetet med min arbetsgrupp, eller ja, just nu tog alla en rast och stack iväg för att köpa någon form av förtäring, så jag sitter ensam med datorn. Vi arbetar på ett rättsfall som ska vara färdigt i nästa vecka, men förhoppningsvis hinner vi klar idag.

Jag är något sliten, men vädret är ändå vackert idag så jag är på någolunda gott humör. Söndagsångesten har släppt. =)

Kissblåsan gör sig påmind så vi hörs senare!


Ciao!

Söndagsdepp

Jag sitter och gräver i gårdagens godispåse och kikar dystert på det regntäckta fönstret. Vad mörkt det är ute! Nu är sommaren definitivt förbi, vill jag lova.
Egentligen är jag inte så deppig som rubriken anger; mest trött och smått irriterad över att helgen redan är över. Min tidigare teori om lediga dagars hastighet kvarstår.

Idag har särbon och jag träffat min far och bror med familj. Vi besökte IKEA samt fikade på deras café. I omvänd ordning åkte vi sedan med far och åt på Efosos, en grekisk restaurang här i Örebro. Mumisgt värre!

Förkylningen är på övergång nu; näsan rinner men inte alls lika farligt som förut. Det mest påfrestande är den envetna hostan som tycks vilja pågå i all evinnerlighet. Att jag inte har hostat ut lungorna vid det här laget är ett mysterium.

Resterande kväll skall ägnas åt söndagsmys! Ciao!

Mischa Juvelias Födelsedag

Är ni uppe såhär dags? Jag hade som tanke att visa er bilder på Mischas första dag som tvååring, innan jag stupar i säng.

Dagen inleddes med favoritfrukosten.

 

Som det sig bör för ett födelsedagsbarn är även denna lilla tjej full av förväntan! =)

 

 

 


Efter frukosten tog vi en stilla höstpromenad. Det var riktigt varmt ute. Mischa sniffade med nosen högt i luften och tog sig ett par glädjeskutt.

 

 

Rosorna blommar utanför huset.

 

 

Mischa undersöker varenda vrå av trädgården. Allt ska nosas på!

 

 

En kort vilostund, men "Oj, vad händer där?!".

 

 

"Kolla! En annan katt! Den måste jag hälsa på!"


 

"Matte låter mig inte gå fram och hälsa, men spana härifrån vågar jag allt!" Ja, sedan fräste Mischa för första gången och störtade iväg mot vårt hus med en klumpig Kia i efterkälken. Först var hon nyfiken och sedan blev hon plötsligt rädd. Hon hade nog fått nog av den läskiga grannkatten och var väldigt nöjd med att komma in igen.

 

 


Här njuter min tjej av höstsolen och de ljumma vindarna. En glad födelsedag blev det nog allt!

Kantarellernas mystik

Särbon och jag var ute till skogs idag och jagade svamp. Vi hade inga vassa tillhyggen till vårt förfogande, men det fick gå ändå. Vi kämpade oss fram i ojämn terräng mellan snåriga buskar i säkert två timmar. Tror ni att vi fann några kantareller? Svar nej. Inte en endaste fjuttig liten svamp fick med oss hem...

Medan vi klättrade över stockar och sten, bistert besvikna över svamparnas frånvaro, utvecklade jag en teori. Jag misstänker att alla skogens väsen, såsom dess tomtar och troll, busar med oss människor vid varje bär- eller svampskörd i skogen. De gör helt enkelt det man för stunden letar efter osynligt för att se hur länge man orkar kämpa. Har ni aldrig tänkt på att man allt som oftast, helt plötsligt, stöter på en hjord av kantareller efter flera timmars letande? Då har man alltså kämpat tillräckligt, anser skogstrollen och låter en få sin efterlängtade belöning.

Vi fann inga kantareller idag.
Istället för att sura över att det inte fanns några att finna, så tänker jag bara att vi inte kämpade tillräckligt hårt.

Mischa Juvelia 2 år

Idag fyller min älskling 2 år. Dagen har ägnats åt god mat och en mysig höstpromenad för att fira födelsedagsbarnet. Bilder kommer när tid finnes. Grattis min lilla kissekatt som börjar bli stooor!

Jag skyller på förkylningen

Ja, jag vet att morgontimman är på ett något tidigt stadium. Ja, jag är medveten om det är äckligt tidigt att vara vaken för att vara en lördag. Jag skyller på förkylningen och förvirrade drömmar. Att vakna av att andningen hindras av en täppt näsa är en mindre angenäm upplevelse, kan jag lova.

Angående Mischas höga Allergiframkallning hos Emelie

Kia: - Det är mjället hos djuret som är allergiframkallande, inte pälsen i säg.
Emelie: - Ja, Mischa fjäller mäll.
Kia: *Skratt*

Fler sena nyheter

Ingen har väl missat att den legendariske Patrick Swayze har avlidit. Jag kommer alltid minnas honom som Johnny i filmen Dirty Dancing. Sänder varmaste kondoleanser till hans familj. Vila i frid, Patrick!


Patrick Swayze & Wendy Fraser - She's like the wind

Jag hade gärna haft med finalen från fimen i ett videoklipp. Tyvärr verkar de vara låsta på Youtube.

Spiderchick har fått sin Spiderbaby!

Jag är medveten att jag är någon sent ute, men jag befann mig i London då Spiderchick födde sin son. Jag vill sända mina varmaste gratulationer och lyckönskningar till Spiderchick med darling som fick sin efterlängtade bebis för en vecka sedan! Grattis Spiderfamiljen!

Dumt!

Särbon tyckte, by the way, att det var lite töntigt av mig att vara sjuk. Det tycker jag med. Hellarvigt ju. Verkligen onödigt av mig. Varför spilla tid på det liksom? Dumheter, som äldsta brorsdottern brukar säga.

Gudarna är ändå välvilliga

De har varit förutseende nog att giva mig en förkylning efter att jag införskaffat mina glasögon. Igår hämtade jag ut dem hos optikern och på kvällen svullnade halsen igen. Symtomen har förvärrats ytterligare under dagen; från halsont till täppt näsa och febermättad håglöshet.
Om det är svininfluensa?
Det kan jag nog svara på om/när jag är döende. Innan dess tänker jag dock vara tacksam över att jag slapp detta under de tre månader jag har varit fullständigt beroende av linserna. Tack gudar, att ni kan ha lite framförhållning i era planer för en gångs skull!

Särbon har problem

Riktigt allvarliga sådana också. Han ska nämligen införa slipsdag på jobbet. En dag i veckan ska han förära sin arbetsplats med en glad slips som lyser upp tillvaron. Problemet ligger i hur han ska vara klädd inför den stora premiären; vit skjorta och mörk slips? Blå skjorta med en mönstrad slips? Mörk skjorta med en röd? Ja, ni ser, valmöjligheterna är helt enkelt alldeles för många... Dagens i-landsproblem helt klart.

Behöver jag nämna att särbon inhandlade ett tjugotal skjortor samt 12 slipsar i London?

Nya Glasögon

Idag hämtade jag ut mina nya glasögon. Jag blev helnöjd! =)

Par nummer 1.

 

Par nummer 2.Ytterligare en teori om tiden...

Jag misstänker att tiden på morgonen jävlas med mig på något vis. Varenda eviga morgon denna stressiga vecka har jag lyckats bli sen till diverse sammankomster; vad är det som händer liksom? Jag brukar inte vara sen, försöker alltid vara noga med tiden och respektera andra människors tid. Jag anser inte att någon ska behöva stå och vänta på mig. Trots det och trots all stress på morgonen, för jag försöker faktiskt skynda mig, har jag ändå blivit sen de senaste dagarna. Detta bådar inte gott för framtiden, må jag säga. Jag börjar få aningar om att tiden ser mig jäkta på morgonen och för att få sig ett gott skratt hoppar hon fram en halvtimme. Bara för att se vad som händer liksom. Jag utsätts för practical jokes av tiden... Hur stämmer man den liksom?

Det tar tid...

Jag har endast 121 inlägg kvar att läsa på Bloglovin'. Kan ni gissa vad jag har pysslat med hela kvällen?

Dålig Uppdatering

I nuläget tar studierna upp all tid så tyvärr försummas bloggen något. Det är mycket som är på gång för tillfället; vi har vårt andra seminarium den här veckan på torsdag, och ännu ett på tisdag nästa vecka. Så jag har mycket att förbereda med andra ord.

För övrigt är allt som vanligt. Mischa busar och är överlycklig över att matte är hemma igen. Nu ser hon till att ligga på minst en meters avstånd från mig hela tiden. Sötnosen...

Jag har haft eminent besök ikväll i form av Emelie. Vi drack kaffe och tjötade lite om allt möjligt. By the way, Londonbilderna är på gång. Ett smakprov?


 

Särbon tyckte att jag skulle köpa den här diademhatten och ha den på föreläsningarna på universitetet. På så vis kan jag fredagsbusa genom att vara ett riktigt irritationsmoment som skymmer sikten. Jag köpte den inte...

Londonbilder är på gång

Det tar bara lite längre tid än väntat. Men snäll som jag är får ni en sneakpeak på mig vid Camden Market =)

Att jag inte bloggade i London berodde på att både särbon och jag tog en välbehövlig datorpaus. Annars lever vi ju framför våra datorer och under resan ville vi göra annat. By the way, jag känner mig riktigt gorgeous på bilden.

Bloglovin (290)

Som ni ser i rubriken har jag en del att göra; uppdatera mig om bloggvärldens alla upptåg hos diverse bloggare. Dessutom har man ju allt det andra som skall hinnas med; studier, städ, tvätt, kvalitetstid med pojkvän och katt och så vidare. Hur skall detta fortlöpa?

Jag antar att ni är sugna på att se bilder från London? Jag tänkte ladda upp bilder och berätta om resans oväntade äventyr senare ikväll, om jag hinner så att säga. Jag har ju som sagt väääldigt mycket att göra just nu (Kia försöker låta viktig). Skämt åsido; det blev rätt mycket kläder inhandlat under resan (cirkus två papperskassar) så ja, jag har att göra sannerligen om det skall fotas och redigeras innan.

Nepp, här vid datorn blir ingen lägenhet städat. Hörs när vi hörs!

Tillbaka från London

Återkommen från utlandet - hemma på svensk mark igen.

Den viktigaste lärdomen från resan; man kan visst skära sig i läppen på en brödkant!

London imorgon, BABY!

Ja, imorgon bär det av. Jag har massa att uträtta nu, så jag hinner inte blogga för tillfället. Förhoppningsvis hinner jag titta förbi en sväng innan jag åker imorgon. Är det förresten någon som vet hur man mms/sms-bloggar?

Håret

Såhär blev det:

Visst ser jag trött ut på sista bilden?

Farväl

Är det fel att vilja ge sin mobil en hederlig begravning?

Panik!

Dagen började bra. Jag skulle stänga av alarmet på morgonen då telefonen bestämde sig för att lägga sig med näsan i vädret, avlida, gå ur tiden. Ja, vad man nu säger. Panikartat slängde jag mig ur sängen för att försöka återuppleva min trofasta vän sedan tre år tillbaka, men icke. Den ville helt enkelt inte mer. Livsgnistan var slut, tydligen.

Med ilfart fick jag ta mig till far på morgonen för att låna hans extra mobil, samt lämna av en bok hos en vän innan jag kunde bege mig till universitetet där jag skulle träffa min arbetsgrupp. Vid lunch hade jag tid hos frisören så jag fick sätta mig i bilen och fara igen. Väl tillbaka på universitetet hinner vi sätta oss i cirkus två timmar, då brandlarmet plötsligt drar igång vilket ledde till utrymmning av alla lokaler. Där gav vi upp för dagen.

Jag har varit på språng hela dagen; trött som s*tan nu!

Helgernas speedade Hastighet

Varje söndagseftermiddag slås jag av häpnad över att den gångna helgen redan är till ända. Visst måste det vara så, att gudarna i hemlighet trycker på knappen för framspolning på fredagseftermiddagarna, för att sedan trycka av den på söndagskvällen. Är jag den enda som upplever detta? Under veckorna är slow-motion-knappen säkerligen intryckt i alla fall.

Sunday afternoon

Det blev en sen frukost idag. Jag låg kvar i sängen i en evighet och lusläste kurslitteratur. En riktig pluggis är jag! Jag ska eventuellt träffa en vän idag, men har ännu inte lyckats etablera någon telefonkontakt så vi får se hur det blir. Jag har även en inbokad tvättid klockan 15 men funderar på att skjuta upp den till veckan. Är i större behov av att läsa just nu faktiskt.

Till veckan bär det av till London, BABY! Jag längtar något oerhört! En liten minisemester innan allt hinner dra igång ordentligt kan vara välbehövligt. Det blev ju inte så mycket semester under sommaren heller.

Nepp, ska väl kila ned och avboka den där tvättiden, så någon annan får chansen att ta den om så önskas. Ciao!

Denna Lördag som Varit

En bra men intensiv lördag har passerat. Jag steg upp sent på morgonen och satte mig direkt för att plugga några timmar, därefter ringde far och ville ha med mig till Filipstad på marknad. Det blev ju en bit att åka, men trevligt var det. Ingen av oss hittade något speciellt att köpa hem, förutom marknadsgodis då och lite annat tilltugg under marknadens gång. På hemvägen slockande jag i bilen av allt strosande.

Filipstad är en vacker stad - och jag ser riktigt trött ut på bilden...

Och så finns det de som säger att kossor inte kan flyga... Det fanns flygande grisar också. Jag undrar om det är så svininfluensan sprider sig.

Sofi och jag var och såg filmen Flickan på bio ikväll. En riktigt sevärd film (berättar mer om den i morgon). Innan bion tog vi en fika på kafét Mera. Jag kan som vanligt inte se normal ut på bild.


Vi jämförde Sofis gravid-mage med min icke-gravida mage. Hennes full med bebis och min full med äppelpaj. =)

Efter Bion

När Sofi skulle släppa av mig hemma tog hon fram mobilen för att ringa ett samtal samtidigt som hon körde hem. Jag som är rädd om hennes säkerhet, utbrister förskräckt:

Kia: - Vågar du ringa i telefonen och prata samtidigt?
Sofi: ? följt av skratt.

Ehh... ja, just det...

Ännu ett av Vädergudarnas Hyss

Idag ville jag vara fin och klädde mig således i en tjusig kjol, strumpbyxor och en trendig tröja med en chic kofta till. Tror ni att Vädergudarna brydde sig om detta - att Kia är någolunda finklädd? Nä, jag kunde lika gärna ha burit min gamla, avdankade mysdress.
Regnet öste ned och vindarna blåste upp min kjol såpass många gånger att min omgivning troligtvis såg dess underkjols svarta sidenmaterial mer än ränderna på utsidan. Att sommarskornas tunna material var alldeles för kalla är ännu ett bittert tecken på att hösten är nära ankommande.

Ja, dessa Vädergudar är opålitliga som öser ned allt vatten ur sina stuprörs-tunnor just idag - sanna mina ord!

Goa Vänner

Hur gulligt är det inte när vänner kommer förbi sent på kvällen, i syftet att utlåna en kursbok, enbart för att underlätta inför ens individuella skrivuppgift! Tack Emelie och Fredrik! Ni är gösnälla!

Dagen i kort

I kvällningen har jag nu anlänt hem. Dagen har till större delen tillbringats i universitetets angenäma lokaler; två föreläsningar om förvaltnings- samt kommunalrätt ur det sociala arbetets perspektiv. Mycket intressantare än det låter, vill jag lova.

Eftermiddagen till ära träffade jag min käre far samt söta brorsdottern den äldre. Hon är en riktig solstråle! Därutöver löstes det akuta kylskåpsdilemmat idag. Förutom detta, min kära vänner, kan mitt chokladbollssuktande nu få sin stillan under helgen - Mums!

Nu är det välförtjänd slötid som gäller.

Tävling: Fabergéägg

Jag är med och tävlar hos Linda om Fabergéägget här nedanför innehållande läppglans. Söt, va? Som historieintresserad har jag läst tonvis med böcker och hemsidor om den ryska tsarfamiljen Romanov, som brutalt avrättades 1918, och självfallet har jag stött på detta ägg tidigare. Såvitt jag minns hade de flertalet av dessa i sin ägo. Jag hoppas verkligen att jag vinner ett exemplar!


No Inspiration at All

Nä. Det regnar, jag är iklädd mina söndriga glasögon och myskläderna. Blogginspirationen är totalt frånvarande. Det är annat som lockar för tillfället.

Nepp. Roligare än såhär blir det inte. Vi höres när vi hörs.

God förmiddag!

Idag har jag inga föreläsningar på universitetet så jag sitter fortfarande hemma och försöker vakna till liv. Det går väl sådär. Om cirkus en halvtimme ska jag knalla ned till stan för att besöka optikern. Jag ska äntligen införskaffa nya glasögon! Halleluja! Det behövs verkligen.

Efteråt ska jag ta mig till Willys för att fylla på mitt kylskåp, också ett akut måste.

Mischa och jag är smått osams för övrigt. Hon bråkar och gör dumheter för att få min uppmärksamhet, jag skäller och hon springer undan och gömmer sig. Smått tröttsamt när proceduren har upprepats en sisådär tjugotals gånger.

Nepp, nu ska jag väl sätta fart. Ciao!

"Ta det lugnt lilla Grisen"

Ja, det blir många videor ikväll, men när jag hittade följande var jag tvungen att lägga upp den. Kommer ni ihåg den? Den enda frågan jag ställer är: Vad tänkte de egentligen?


Expressen TV-guide - "Ta det lugnt lilla grisen, lugn. (Tittar du på vad som helst?)"

Sockersöts-Chock!


Isbjörnen Knut

Jag kände att jag var i behov av en sådan ikväll... =)

Gudarna måste vara Tokiga!

Ja, det var filmvalet ikväll. En ganska kul film från 80-talet om sanfolket, en stam som bor avlägset ute i Kalahariöknen. De lever tillsynes enkla liv där man delar allt sinsemellan. Stammen har aldrig varit ute i det vi kallar civilisationen.
En dag trillar en Coca Cola-flaska ned från himlen, vilket rör upp hela byns tidigare frid. Bushmannen Xi beger sig för att återlämna flaskan till gudarna vid världens ände. En riktig komedi! Rekommenderas!

Chokladabstinens

Jag är nyligen hemkommen när jag inser att jag än vansinnigt sugen på chokladbollar. När jag blundar ser jag små utsökta Delicatobollar dansa innanför mina ögonlock. Ska jag verkligen bli tvungen till att ta den drastiska åtgärden att handla för att stilla mitt sug? Ska det behöva gå så långt? Mitt liv är sannerligen inte lätt.

Vid Dagens slut

Med maskklet i ansiktet och sömnens påtagliga ankommande inväntar jag på maskens avtvätt för att sedan övermanna sängen. Dagen har varit lång med blandade inslag. Jag fastnade hemma hos min far då bror med familj tittade förbi för att låna faders scanner. Äldsta brorsdottern strålade som vanligt, och den yngsta har vuxit markant under sommaren. Det är spännande att få upptäcka hennes personlighet som börjar visas alltmer.

Jag sitter nu och reflekterar över dagen; det som varit, det som skett och det som sagts. Ibland är det skönt att stanna upp och tänka över det som händer. Att minnas dagens trevliga händelser blir för mig som att återuppleva dessa, i huvudet; gång på gång. =)

Nu ska jag lämna de djupa tankarna för att skölja av anisktsmasken och sedan finna sängen.

Ciao!

Mitt Sociala Liv har återvänt

Ja, något sånär i alla fall. Emelie och Anna var här på eftermiddagen och tog en fika samt småpratade lite. Mys! Innan de kom gjorde jag en rejäl städning efter sommarens dammsamling. Mycket välbehövligt!
Tjejerna verkar vara lika betagna av lilla kissen som jag! Roligt =) Det som är mindre roligt är väl att båda har allergi; den ena en ganska grov sådan och den andra påbörjade tendenser. Så det blir väl småbesök lite då och då som gäller.

Jag har precis beställt hem böcker inför denna delkurs; jahopp, det var de pengarna tänker man, men tänk vad mycket kunskap jag får för dem istället! =) Jag tänkte cykla hem till far för att låna hans skrivare en sväng nu på kvällen; jag borde verkligen införskaffa en sådan själv så jag slipper fara runt och be andra i min omgivning om utskrifter.

Hur har ni haft det idag?