10 Bevis på att Du inte är 20 längre

  • Du tycker att det är trevligare att vara hemma en kväll med päronen och se på diverse TV-program som Antikrundan och Så ska det låta än att trängas ute på krogen bland en massa alkoholpåverkade människor i din egen ålder (Har i och för sig följt båda programmen sedan jag var 19, men det nonchalerar vi för tillfället).
  • Du tycker att det är JÄÄTTESPÄNNANDE att gå på auktion och sukta med pensionärerna över den där undersköna barockbyrån som ropas in för alldeles för mycket pengar.
  • Du klagar på dagens TV-utbud och minns tider då Varuhuset, Goda Grannar, Tre Kronor och Rederiet sändes i TV. Och vem glömmer alla familjekära program som Bingolotto, På Rymmen och Det kommer mera!?
  • Du klagar även på att barnprogrammen inte håller samma klass som förr då Disneydags minnsann hade svenska programledare och då julkalendrar som Sunes Jul sändes. Dessutom fanns Bullen.
  • Du klagar helt enkelt jäkligt mycket.
  • Du har ont i minst en kroppsdel.
  • Istället för, att som tidigare rycka på axlarna åt att folk säger att du ser ut som 18, blir du nu superlycklig och går och myser åt detta faktum hela dagen.
  • Du blir glad när du måste visa legg på Systemet...
  • ...och inser i nästa ögonblick hur tragiskt det är att känna glädje över detta.
  • Alla dina vänner envisas med att stadga sig och bilda familj.
Vadå? Åldersnoja? Jag? Inte alls! Hur kan ni tro det?

För övrigt...

Så är min Å-knapp på tangenbordet trögast i stan. Jag får slå in den med all kraft för att överhuvudtaget få in nämnda bokstav. Tråkigt att det svenska spåket är fyllt av den - den dyker upp när man minst anar det (den sistnämnda meningen innehöll inte ett enda Å! YES!).

Gammal som Gatan och Rostig i Gångjärnen

Rubriken är ett vanligt förekommande citat, uppfunnet av mig, som min närmaste omgivning är väl förtrogen med. Nästa vecka fyller jag 25! Kan ni fatta det?! 25! Nu måste man ju börja bli vuxen, sluta kolla på barnprogram på lördagarna, inte längre vara uppe halva nätterna, börja pensionsspara och bli en såndär seeeriös som gifter sig, köper hus, betalar amorteringar och avlar barn. Finns det någon snabbkurs man kan gå? Jag tror att jag är i ett stort behov av en sådan.

Bloglovin' Luras

Här sitter jag förväntansfull över att få läsa de tre sista inläggen på Bloglovin' när det visar sig att inga inlägg återstår. Jag känner mig lurad! Det finns alltså tre olästa inlägg florerandes i cyberrymden som jag aldrig kommer att få ta del av - tre viktiga händelser ur våra bloggpersonligheters liv som för alltid kommer att vara utom räckhåll för mig. Det är ett rån av blogginlägg, det är just vad det är...