Eclipse

Igår var jag och en vän iväg till biografen och såg denna omtalade film; många har hyllat den och upphöjt den till skyarna men personligen blev jag lite besviken. Kanhända att det berodde på mina egna höga förväntningar; kanske min besatthet har lagt sig något. Men jag tyckte inte alls att den var lika bra som de föregående filmerna; replikerna var för smöriga för min smak och föll platt; personligen brukar jag inte störa mig på små ändringar i en film som bygger på en bok men i denna irriterade jag mig konstant även om jag inte kan sätta fingret på vad det egentligen vad som blev fel.

Emellertid anser jag filmen vara sevärd; om inte annat så för möjligheten att dreggla lite extra över Edward Cullen som är olagligt snygg i även denna trejde uppföljare. Betyg: 3 Kior av 5 möjliga.


Trailer

.PS. Jag förstår inte alls varför Jacob Black blivit en sådan hunkfigur i mångas ögon; han är ju bara dryg. DS.

Kommentarer
Postat av: Cia

Som sagt böckerna är sååå mycket bättre... Men är det inte nästan alltid så?

Jag kan hitta hur mycket som helst som inte ens finns med i boken eller som är ändrat. Men jag var beredd, så jag såg på den med ögon av en helt annan historia. Blev klart nöjd även om Twilight var bättre så var den här bättre än New Moon.Det är inte Jacob Black de skriker efter tror jag, det är Tay-Tay. För det var mest de yngre tjejerna som åahde och ahade i salongen över honom (De är dessutom i stor majoritet :-) )Men i intervjuer är ju Taylor betydligt mer symparisk än Robert så det kan ju spela in.Men som sagt Edward... Mmmmmmmmmmm

2010-07-02 @ 20:47:53
URL: http://www.mysecretwindow.se

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: