Vårt Midsommarfirande

I år hade vi turligt nog vädret på vår sida under Midsommarhelgen så självklart firades den utomhus (Kan man verkligen kalla detta en riktig svensk midsommar? Det brukar ju regna varje år så egentligen firade vi en riktig osvensk midsommar i år).

D rensar jordgubbar, bordet är dukat med Kias egengjorda midsommarkransar och värdparet ordnar med maten.

 

Alla samlade - redo för att hugga in i maten.

 

"Grr... min mat... MIN!"

 

 

Alla och envar blev påtvingade att posa med midsommarkrans. Kias order.

 

Även Kubb-kungen blev midsommarpyntad.

 

 

 

Årets kransbindare.

 

Något var tydligen väldigt roligt. Vad det var minns jag inte. OBS! Inte på grund av alkoholdimmor, bara vanlig senilitet.

 

Egobilder.


Det var vår Midsommar; en av de trevligaste faktiskt, om jag får säga det själv =)

 


Sista Harry Potter-filmerna!

Snart kommer filmatiseringen av den sista Harry Potter-boken; Harry Potter och Dödsrelikerna. Längtar!


Trailer

Senaste update om Rombilderna

Med far som ombud vill jag meddela att Rom-bilderna är på gång.


I would be a Mallgroda

Jag funderar kring alla dessa vackra och framgångsrika bloggerskor som boktavligen överöses av komplimanger; "Du är så vacker!", "Du är söt!", "Jag älskar dig!! Du är bäst!". Jag var precis inne hos Egoina när tanken slog mig (och inget illa menat om Egoina; hon ÄR söt och värd alla sina framgångar!); jag skulle bli alldeles outhärdlig av att mötas av sådant varje dag. Värsta mallisen! Tur att min blogg är liten och att jag istället kan ligga i soffan och svulla glass utan oro över min vikt (fast där misstänker jag att jag och Egoina är ganska lika, typ själsfränder).

Däremot skulle jag inte alls ha emot att bli hemskickad gåvor av dess slag som dessa bloggerskor får. Även om det bara skulle vara en simpel chokladkaka så skulle den äras av hemmets främsta plats; I promise! Men det skulle nog bidra lite till min mallgroda-gen - varje gång jag fick besök skulle jag på något vänster alltid göra den uppmärksammad och skryyyta om att jag minsann fick den hemskickad för att jag är en sån skicklig bloggerska som bör stå i världscentrumet (trots att chokladkakan i sig skulle vara bortmögglad bort för länge sedan).

Spelas just nu... om och om igen...


Razorlight - Golden Touch

Kia begrundar

Dagens leggings är ju egentligen bara 90-talets tights. När ska modeindustrin börja konstruera något nytänkande istället för att upprepa modemissar från förr?

Intresseflaggan

Jag har ett myggbett på vänster pekfinger. Som kliar. Mest hela tiden.

Tänkte att ni ville veta.

Åter hemma

Hemkommen från Rom. Jag har haft det jättebra under några högst intensiva dagar men har emellertid fått uppleva massor av Roms skönhet. Återkommer med bilder senare.


Titta vad jag fick igår!

Far var förbi här igår kväll och överlämnade försenade födelsedagspresenter (ytterligare bör tilläggas) från honom och bror min. Tack snälla! De är verkligen jättefina!

En kak-, kaffe- och teburk. I'm in löööv!

 


Citat av Kexet

För en tid sedan i Ica-affären. Kexet utbrister högljutt:

- AHA!

Hela butiken vänder sig om. Kexet har funnit dipparna.

Tydligen måste hela butiken uppmärksammas om detta.

Senaste tidens bilderSommarpromenix med Mischa.

 

 

Vi hittade en kungatron i grannens trädgård.

 

 

I vår egen trädgård.

 

 

Jag var i Motala. A tankade bilen, jag brände tummen på plattången. Väldigt rolig kväll blev det!

 

 

Fontän på skolgården. Vi satt ute och stekte oss på lunchen under sista skoldagen.
Jag på Vätterstranden i Annanstad.Hemma hos S & P och spelar kubb. Jag fick låna S:s gravidbyxor då det blev kallt i mina shorts. Hur sköna som helst... Jag funderar på att köpa hem mig några par och bara slöa i, trots brist på bebis i magen.

 

Sen var det inget mer. The End på bilder. Om bara någon dag åker jag till Rom; då lär jag vara något frånvarande här men jag lovar er en bildbomb när jag kommer hem!


Försvar med Biologisk Krigsföring

Kexet tänkte kittla mig när jag förvarnade om en innestående fis som då skulle göra sig gällande. Han försvann fortare än blixten (med att muttrande jämföra Hiroshima med mina kroppsliga utsöndringar).

Bra knep för övrigt.

Kia begrundar

Jag har fått till min kännedom att min blogg ser helt ett-opassande-engelskt-ord-av-snuskig-men-med-en-egentlig-mening-biologisk-karaktär ut i Blog lovin'. Ser det likadant ut hos er - på era datorer?

Begynnande kris?

Förra helgen fick jag en plötslig lust att köpa tidiningar späckade med skvaller och i övrigt helt meningslöst innehåll. Min tanke var att fira in sommarlovet i solen (?) med diverse lektyr som inte skulle bidra med något till min intelligens - snarare fördummades jag nog en smula. Nej, men helt ärligt; jag ville släppa all kurslitteratur och vad är inte mer avkopplande än kändisskvaller då?!

Nu kom jag in på sidospår - gällande min kris; vet ni vilken tidning jag köpte? Frida! Jag drabbades av en tillfällig tonårshybris och lockades av concealern som följde med, trots att jag av erfarenhet vet att medföljande attiraljer i tidningar brukar vara direkt värdelösa. För övrigt gav inte tidningen mig särskilt mycket, men jag är ju inte heller 14 längre. Däremot borde jag nog på allvar börja fundera över denna begynnande kris och dess innebörd.

Pissvädret gör mig till Eremit

Just det. Jag har blivit eremit; istället för att kunna avnjuta en sol vars uppenbarelse känns väldigt avlägsen (jag har nästan glömt bort vad en sol är!) så trycker jag i Kexets lägenhet och förfasas över Rederiets fiktiva personlighheters tragedier på grund av det hällande regnet. Minns ni förresten att Carl var ganska snäll i början av serien - innan han började befatta sig med narkotika?

Snart kommer jag förvandlas till en sådan där galen kattant som enbart lever med sina katter och krukväxter och inbillar sig att såpornas händelser är direkt uttagna från min egen verklighet. Måtte det bli sol snart så jag kan bli människa igen - en som vill ut och träffa människor i den tredimensionella världen

Godkväll mina vänner!

Hoppas att er Nationaldag har varit till belåtenhet! Jag har påbörjat mitt sommarlov med en utresa till annanstad; idag har Kexet och jag promenerat längst Vätterstranden och mumsat glass i solen. Äntligen har min kräftfärg ändrat sig till brun under gårdagens solande. Tur är väl det då väderprognosen spår om regn nästkommande vecka och Rederriet istället kommer att få gå varmt här.

By the way; det kommer vara tomt med bilder här då jag inte kan föra över några till denna dator. Ni får hålla ut tills jag kommer hem.

"Ta vara på det vackra vädret..."

Fraser som föregående kan få mig att vilja kräkas då de låter så überhurtiga och allmänt klyschiga, men idag har det legat något i det ändå. Jag har haft en underbar dag. Åkte till A i hennes hemstad igår vilket åtföljdes av partaj på kvällen och stek i solen idag. Ja, jag har bränt mig... är illröd på hela ryggen. Men det är det värt eftersom vädret gör mig så himla hurtigt lycklig just nu!

Imorgon infaller terminens sista moment på Universitetet, sedan blir det Sommarlov! Gött! Därefter bär det iväg, först till annanstad och sedan utomlands. To be continued, som man säger...

Dagen i Bilder