Sminkrådgivning på Make Up Store

I torsdags utnyttjade jag äntligen det presentkort som jag fick i julklapp på Make Up Store i form av en sminkning. Det kändes riktigt lyxigt att bli uppfräschad av ett proffs. Dock har jag sminkat mig i många år så sminkningen i sig lärde mig inte så mycket nytt; däremot fick jag inblick i många roliga produkter som jag nu är sugen på att testa. Jag borde även uppdatera mina sminkverktyg såsom nya borstar.

Bildbevis


 


Självfallet fick jag med mig några produkter hem, då presentkortet innefattade, förutom rådgivningen, inhandling av produkter för samma värde. Det blev ett transparent puder, två olika typer av concealers; en som täcker röda partier och en för de blå runt ögonen samt en ögonkräm. (Jag har redan börjat använda produkterna som ni märker på bilden).

 

Summa summarum av upplevelsen: Helt okej. Personligen lärde jag mig som sagt inte så mycket om hur man just lägger en make up, men visst fångade jag upp lite småtips. Tjejen som sminkade mig var utrevlig dessutom och ett stort plus var just det faktum att man fick köpa produkter för presentkortets värde, utöver sminkrådgivningen.


Kommentarer
Postat av: zaida

älskar deras produkter !

2010-05-16 @ 14:19:56
URL: http://zaida.devote.se/
Postat av: Cia

Nu var det flera år sedan jag sminkade mig. Min hy gillar inte mig och mitt sminkande längre.

2010-05-16 @ 16:04:19
URL: http://www.mysecretwindow.se
Postat av: Lisa

Vad tjusig du blev :).

2010-05-17 @ 13:15:31

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: