Förkyld, Febrig, Nere och Sällskapssjuk

Vilken jäkla blandning, va? Inte nog med det så har jag i mitt febriga tillstånd ägnat dagen åt att titta på dokumentärer om Columbine-massakern på Youtube. Det om något kan väl få vem som helst att bli på ledsamt humör, trots att dokumentärerna i sig är intressanta. Det finns även en spelfilm om ämnet; Elephant, för den intresserade.

Inspirationen till detta fick jag igår när jag hyrde filmen Out of the blue, som just handlar om en massaker som utspelar sig på Nya Zeelands landsbyggd - kuststaden Aramoana. Enstöringen David Gray är bosatt i byn och betraktas som något konstig av omgivningen. En dag hamnar han i en dispyt med en granne vilket leder till att han skjuter honom och därefter fortsätter med resten av grannskapet. Filmen baseras på en verklig händelse. Den är således ingen actionfilm på det sätt man skulle kunna tro, utan en dramatiserad skildring av det verkliga händelseförloppet. Sevärd!
5 Kior av 5.

Hursom, jag är lite nere av allt dokumentärtittande så jag lättar upp stämningen med lite Top model istället. Inte lika allvarligt eller energikrävande.

Kommentarer
Postat av: Cia

Jag har inte orkat koncentera mig på TV... allt har varit för jobbigt. Först idag har hjärnan varit halvt påslagen.

2010-09-16 @ 00:45:17
URL: http://www.mysecretwindow.se

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: