Svensson Svensson-filmen

De första två säsongerna av Svensson Svensson-serien som spelades in under 90-talet är hysteriskt roliga, och eftersom de såhär i vuxen ålder tilltalar mig fortfarande tänkte jag ge filmen ytterligare en chans. Om jag inte missminner mig så har jag bara sett den en enstaka gång under mina barndomsår och mindes således inte handlingen när jag nu skulle få återuppleva filmen. Dock hade jag ett svagt minne om att den inte direkt rosades av filmkritikerna.

Och ja, Svensson Svensson-filmen är lika kass nu som första gången jag såg den i slutet på 90-talet. Tråkiga skämt och de enstaka roliga är direkt tagna ur serieavsnitten. Började fantasin tryta, månntro? Filmens handling är genomlarvig och saknar all form av trovärdighet. Var tog verklighetsuppfattningen vägen?

Om jag skulle poängsätta filmen idag skulle den få 2 svaga Kior av 5. Rekommenderas ej - en riktig sömnpiller-varning på denna. Eventuellt kan ju personer med riktig svår insomnia njuta av filmen; de lär ju kunna friskförklaras efteråt.

Kommentarer

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: