Reiki

Idag har varit en spännande och ovanlig dag. Vi har nämligen fått prova på Reiki vilket innebär att man rensar ut kroppen på dåliga energier och tillför nya, bättre energier. Låter helflummigt, jag vet. Men man blir väldigt avslappnad.

Vi fick börja med att först lägga ut våra täcken och kuddar (som vi hade med oss) för att sedan lägga oss ned; koncentrera oss på andningen och försöka rensa ut alla tankar. Vi skulle bara vara med oss "själva". Därefter fick vi ligga på det sätt som kändes allra bekvämast; under tiden gick man ut två och två för att få en egen session hos Reiki-intruktörerna. Jag somnade såklart medan jag väntade. Jag blev försiktigt väckt och fick även hjälpa intruktören att väcka Madde. Tillsammans gick vi ut till ett annat rum där vi fick sätta oss på en varsin stol. Blundandes och med händerna hållandes i olika positioner fick vi sitta där medan instruktören vidrörde oss vid huvudet och gjorde en massa ljud för att "öppna" auran man har omkring sig. Jag kände en innerlig hetta i händerna, nästan elektrisk. I nästa stund får jag ett av mina vanligt återkommande yrselanfall och jag måste lägga mig ned på golvet. Jag kan inte fästa blicken, det snurrar i huvudet och ringer i öronen. Jag återhämtade mig rätt snabbt dock och instruktören hjälpte mig att dricka och sedan "stängde" hon min aura igen. När jag kom tillbaka till de andra fick jag dricka mycket vatten och lägga mig ned för att vila igen.

På eftermiddagen hade vi lektion i hur man utför Reiki på sig själv och även på andra. Det var en riktigt rolig erfarenhet och i morgon kommer vi att få vidareutveckla det vi lärde oss idag. Det ska verkligen bli spännande!

Namaste!

Kommentarer
Postat av: Emma

Det lät faktiskt riktigt härligt!

2011-04-07 @ 17:19:38
URL: http://ehmsii.blogg.se/
Postat av: Anna

Du med dina yrselattacker. Ta hand om dig! Snart ses vi :) :) :)

2011-04-07 @ 17:37:57
Postat av: Madde

snygg header du har!

2011-04-07 @ 18:09:36
URL: http://madmat.blogg.se/

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: