Sista återvändandet till Pune

I morse klev jag av tåget för sista gången här i Pune. Det är sorgligt. På torsdagkväll kommer vi att lämna Pune för gott (för den här gången) och åka hem. Känslorna går upp och ned. Jag är glad att vara tillbaka här - Pune har ju varit mitt hem i Indien i 3 månader. Samtidigt känns det sorgligt att lämna detta snart och å andra sidan känns det väldigt skönt att veta att Sverige väntar på mig inom kort. Allt kommer att brista för mig när jag kommer att se Kexet på Arlanda. Alla intryck kommer att ta en tid att smälta. Och jag tror att jag kommer att sova en del. Sova ikapp all utmattning härifrån.

Men... Hyderabad var bra. Vi besökte en organisation som heter Henry Martyn Institute och som arbetar med att lösa olika konflikter som kan uppstå mellan religiösa grupper. Vi fick besöka olika moskéer och tempel, bevittna olika cermonier och ha lektioner i HMI:s arbete samt om de olika religiösa grupperna de arbetar med. Det var intressant på olika sätt, men min hemlängtan satte sig för cirka 2 veckor sedan så jag hade ändå en viss svårighet att befinna mig i nuet de sista dagarna. Igår hade vi en hel shoppingdag avsatt på schemat så det blev en del av den varan med, till nackdel för Kias plånbok. Men men... hur många fler gånger kommer jag att besöka Indien? Även om man tänker att man ska återvända så är det ju inte säkert att det blir så; det finns så många vackra platser i världen som jag vill få upptäcka.

Nepp, ska skriva ut de sista rapporterna nu och sen blir det en fika på favoritfiket (Café Coffee Day) här =)

Ta hand om er, mina kära!

Namaste!

Kommentarer
Postat av: ☆ Cia

Vi funderar som sagt på att importera från Indien. M ska troligen åka dit snart för att kolla arbetsförhållanden och även kvalitén.

2011-04-17 @ 12:33:06
URL: http://www.mysecretwindow.se
Postat av: Emma Wilhhelmsson

Det har vart skoj o lasa om era aventyr dar nere. Forstar kanslan du har nu nar allt snart ar over. Sjalv har jag 3 veckor kvar och borjar nu min forsjupning imorgon. Vi hors nar vi bada kommit hem. Skot om er, halsa Amanda. Kram

2011-04-17 @ 20:42:10

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: