Snurrigt värre

Jag hade tänkt förbereda ett genomgående inlägg om de olika organisationerna som vi har besökt denna vecka, men så glömmer jag alla anteckningar i lägenheten (sitter nu på internetcafét)... Suck! Trist värre! Men jag kan ju försöka berätta några skol-orelaterade saker istället.

Igår förmiddag åkte Emma och jag till resebyrån och påbörjade vår bokning på semesterresan som vi ska åka på under semesterveckorna. För tillfället har vi bokat en bilresa mellan Pune och Mumbai samt ett flyg mellan Mumbai och Varanasi - staden bredvid floden Ganges. Därefter har vi planerat att boka en nattbuss till Agra för att se Taj Mahal för att sedan åka till New Dehli med tåg. Därifrån kommer vi ta flyget igen till Goa för sol och bad. Vi har två veckors semester så det lär bli rätt intensivt men väldigt, väldigt roligt. När bokningarna är helt klara så ska jag berätta vad vi har tänkt göra på de olika platserna.

I morgon har vi halv skoldag (jag vet - en lördag!), på eftermiddagen ska vi boka färdigt semesterresan och sedan ska jag sätta mig på en skönhetssalong i några timmar för benvaxning, ansiktsbehandling och pedikyr. Lyx! 225 kr för samtliga behandlingar - helt sjuka priser härnere!


En helt orelaterad bild till inlägget. Eller ja... man vet ju inte hur skönhetsbehandlingar fungerar härnere.

Kommentarer
Postat av: Anna

Avundsjuk!!! Vill också åka till Goa för sol och bad samt få behandling. Hoppas ni har det jättebra. Kram kram.

2011-02-04 @ 17:39:09
Postat av: Cia

Nä inlägg om hur skönhetsbehandlingen gick till kan bli spännande.

2011-02-04 @ 18:26:32
URL: http://www.mysecretwindow.se
Postat av: Sofi

Kul att se lite bilder och läsa om vad du gör. Ni verkar ha roligt =) Ta hand om dig.

2011-02-05 @ 14:07:56

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: