Mer än halva sommaren har gått

...och jag funderar på vad jag har gjort hitintills. Svaret är: jobbat. Känns trist faktiskt även om det i allra högsta grad är nödvändigt. Jag längtar till semestern om knappt tre veckor. Förstår ni att jag inte har badat än i år? Kexet och jag har bestämt oss för att vara hemma i år också - jag har ju precis varit i Indien hela våren och dessutom har vi flyttat så det behövs fixas mycket hemmavid. En semester i Sverige är inte fy skam det heller.

Funderar också på hur flitigt jag bloggade för några somrar sedan - jag vill komma tillbaka till det men inspirationen är slut, tyvärr. Det får bli skrivet när det blir. Kan inte hjälpas...

Norge

Såsom många andra är jag djupt bestört över händelserna i Norge. Det är fruktansvärt - så fruktansvärt att det inte går att beskriva med ord. Mina tankar finns hos offren och deras anhöriga.

Dessa terrordåd är ett våldsamt övergrepp mot demokratin.

Where is she?

Om ni skulle leta efter mig i min etta så skulle inte jag finnas där. Istället för Mischa skulle ni hitta en svart, korthårig katt. Inga höga lampor i fönstrena skulle finnas att beskåda. Inget Kex som huserar i köket.

För vi har flyttat. Numera bor vi inne i stan - centralt belägna och med balkong. Skönt såhär på sommaren. Mischa har tagit flytten bra - gång på gång blir jag imponerad över vilken trygg katt jag har. Hon finner sig tillrätta nästan var som helst och det har aldrig varit några problem att lämna bort henne när vi åkt på semester. Bästaste kissen!

Så ja, vi lever i kaos just nu,
men saker finner sin plats i sinom tid. I natt ska jag jobba - sedan är jag ledig några dagar vilka kommer att ägnas åt att packa upp tillsammans med Kexet.

Jag är glad.