Bloggmaterial

Det här är riktigt bloggmaterial. Hur rolig är inte följade video - särskilt för oss gamla Rederiet/Tre kronor/Skilda världar/Nya tider/Bullen-fans?


Nya lögner

Uteblivna inlägg

Jag skickade ett flertal mobilinlägg under vår resa söderut i Sverige, men ingen av dem tycks ha kommit fram. Synd. Kexet och jag bilade mot Göteborg, därefter mot Varberg och Halmstad för att avsluta med Helsingborg. Väl i Helsingborg åkte vi över till danska Helsingör där vi promenerade, handlade och fikade i det soliga vädret. På hemvägen stannade vi i Motala, hos Anna, och Kexet ville inviga första badningen i Varamon. Vi kom hem i lördags.

Vilket väder vi har haft förresten! Jag har kommit igång med joggandet igen (på grund av vädret, kan jag tro), dock är knäet alldeles svullet nu så det blir väl att ta det lugnt idag. Lite städning och pyssling härhemma. Det kommer hända lite nya saker här på hemmafronten snart så jag har lite att fixa med. Jag vet, hemlighetsfull, men kan inte avslöja för mycket innan allt är alldeles klart.

Nepp, nu ska det duschas och sedan städas lugnt, efter vad mitt knä tillåter! Ciao!

Nu sitter vi och äter. Jag har hunnit måla...

img_1089 (MMS)

Nu sitter vi och äter. Jag har hunnit måla naglarna  och Kexet har skött grillen. Vi sitter strax utanför Halmstad och jag har redan haft sönder 2 plastgafflar :)


Livsnjutare...

img_1087 (MMS)

Livsnjutare...


Just nu är vi i Halmstad. Vi har redan gjo...

img_1086 (MMS)

Just nu är vi i Halmstad. Vi har redan gjort Göteborg och Varberg Nästa blir Båstad (eller Båtstad som jag säger). Ikväll ska vi övernatta i Helsingborg :)


Jag är hemma hos Madde och snackar lite sk...

img_1078 (MMS)

Jag är hemma hos Madde och snackar lite skit :)