Chockar mina läsare...

...med flertalet inlägg under en och samma dag. Men tankarna börjar lägga sig nu och jag måste få dela med mig av dem och printa ner dem. Under semestern har man verkligen haft tid att tänka...och reflektera... och sakna. För jag saknar er därhemma, det ska ni veta. Massor.

I morgon är det exakt en månad kvar tills jag åker hem. Jag förstår inte riktigt var tiden har tagit vägen; det händer så mycket hela tiden; i gruppen, med en själv och ens tankar. Jag har förändrats av den här upplevelsen och jag är lite stolt över mig själv. Jag har bemött situationer på ett sätt som jag inte trodde att jag klarade av innan men jag har också insett tydligare vilka drag jag behöver arbeta med inför min kommande yrkesprofession. Jag har vuxit. Och man kan inte göra annat av en sådan här erfarenhet.

För att avsluta lite lättsammare kastar jag in bilder från semestern och chockerar min pappa lite extra. Jag lovar, pappa, det gick bra!

Kommentarer
Postat av: Pappa

Det ser väldigt roligt ut att få flyga med fallskärm efter båten,men det är ingenting för mig en annan är för gammal för såna "stölleprov"men skönt att Du kunde njuta av luftfärden.Det ryktas här i sverige att någon har stulit spiran på kupolen på taket i Tai Mahal.Ha det så bra!Kram/pappa

2011-03-21 @ 17:03:33
Postat av: ☆ Cia

vart har du gömt spiran?

2011-03-21 @ 21:48:04
URL: http://www.mysecretwindow.se
Postat av: Mamma

Jättehäftigt Kia, det ser häftigt ut.det är skönt att veta att du har haft det bra.

Njut nu när du kan.Ta hand om dig.Stor Kram/ Mamma

2011-03-31 @ 14:44:56

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: