Sjukling här

Att jag överhuvudtaget har hunnit med föregående inlägg med tusentals bilder (med ett segt internet bör tilläggas) beror på att jag ligger hemma i lägenheten och kurerar mig idag. Magen, ni vet. Jag har haft ganska lindriga besvär tidigare, och har det väl i och för sig nu med, om man jämför med mina resekamrater. Ändock smärtar det och vila ska alltid prioriteras, menar Lakshmi maam. Uttråkad är jag och sällskapssjuk. Det är konstigt hur fort man vänjer sig vid att alltid ha människor omkring sig - det finns ju alltid någon i lägenheten övrig tid på dygnet. Så, ja, det känns lite märkligt att sitta här i tystnaden och inse att man faktiskt har en liten stund för sig själv.

Madde ville dock dra med mig till Café Coffee Day senare idag (snarlik andra kedjor som typ Starbucks) men jag får se hur magen mår. Sådana utsvävningar kanske inte är lägligt, allra minst lämpligt, just nu.

På tal om att vara ensam
- det var inte länge jag fick insupa tystnaden och ensamheten här inte, för mauchiserna kom nu, våra mattanter, för att diska och laga vår middag tills ikväll. Jag har det ju rätt bra ändå =)

Kommentarer
Postat av: Emelie Andersson

Hej gumman :)

´

Vilka bilder, man blir ju inte ett dugg avundsjuk :P Ni ser ut att ha det riktigt bra fortfarande :) Här hemma ä´r snön nästan helt borta nu :DHoppas du har det toppen! Saknar dig!puss puss

2011-03-25 @ 23:13:30

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: