Tillbaka i Pune

Efter två veckors intensivt resande, solande, badande och allmänt latande så har jag nu återvänt till Pune. Tog en nattbuss från Goa och kom fram nu i morse vid sjutiden. Flertalet andra av mina Swindia-kamrater har också återvänt så nu sitter vi ett antal här på internetcafét och uppdaterar oss om allt som hänt på sistone (det vill säga, vi kollar vår mail och alla spännande facebooksuppdateringar som printats under vår frånvaro).

Och ja, innan ni frågar, jag har shoppat alldeles för mycket; vackra smycken, läckra skinnväskor och kläder inför hela sommaren. Nu återstår endast problematiken att få hem allting. Det är ett problem som grunnas på ständigt, ska ni veta. Men det löser sig nog, på ett eller annat sätt.

Semesterbilder:


Utsikt över Gangesfloden i Varanasi.


Vi hade apor på hotellet...


...och ödlor.


De serverade Kofta på hotellet men jag var aningens skeptisk.

Vi såg en pilgrimcermoni vid Gangesfloden. Hinduer från hela Indien, och hela världen, vallfärdar till den heliga floden. En troende hindu ska besöka Ganges en gång under sin livstid. De vitklädda männen är präster.


Prästerna gjorde en massa rörelser, med rökelser i händerna och de där ljusstakarna som ser ut som julgranar, till stämningsfull musik. De hade också en annan typ av ljusstake som de viftade med. Såg lite farligt ut i mina ögon, men vackert var det.


Dagen efter gick vi upp tidigt och åkte ut med båt på Ganges. Vi såg soluppgången.Jag, Ida och Emma sitter i båten.


Jag tände ett ljus och lade i floden. Det ska ge god karma.
Folk tvättar kläder...


...och badar i floden.

Taj Mahal i Agra. Detta var mitt främsta mål under semestern.Kossor skapar kaos i trafiken.

Nu ska jag avsluta och ta det lugnt resten av eftermiddagen/kvällen!

Namaste!

Kommentarer
Postat av: ☆ Cia

Har precis returnerat en väska som kom från Indien. Det tog 2 månader med post men den kom fram och jag fick tillbaks pengarna ;-)

2011-03-19 @ 14:04:22
URL: http://www.mysecretwindow.se

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: