Att vara en försiktig bloggare

Jag har många gånger brottats med det här dilemmat - att blogga helt fritt om det jag vill eller att begränsa mig till vissa områden som känns trygga att blogga om, som försiktighetsåtgärd. För visst har vi alla upplevt någon gång att man vill skriva om ett kontroverisellt ämne eller en uppslitande händelse, men i sista stund hejdat sig på grund av de konsekvenser det kan få?

För, let's face it - det som publiceras på internet finns kvar här - länge. Vissa saker är alldeles för personliga för att skrivas ut till allmänheten - det är inte många som skulle ställa sig på bussen och skrika ut sina mest privata angelägenheter inför omgivningen så varför göra det på internet? Andra ämnen kan uppfattas som alldeles för kontroversiella att skriva om och när åsikter om dessa publicerats finns de kvar för alltid, även fast just åsikter är föränderliga över tid. 

Jag undviker faktiskt helst politiska debatter trots att jag anser mig vara väldigt engagerad och en person med många åsikter. Anledningen till detta är att sådana diskussioner kan locka till en debatt som jag i längden inte vill ta i min blogg. Därför har jag gjort detta ställningstagande. Även om det kliar i fingrarna ibland.

Så, det jag ville få fram med detta inlägg - vad anser ni? Finns det saker ni medvetet undviker att skriva om i bloggen? Var går gränsen för er?

Kommentarer
Postat av: ☆ Cia

Ja jobbet, det ser jag som sekretessbelagt. Klart när det händer något roligt som inte säger något om själva arbetet utan något trevligt vi gjort tillsammans kan jag dela det.

2011-05-24 @ 20:00:17
URL: http://www.mysecretwindow.se

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: