Det här med bloggning...

Det här med bloggsuget är konstigt. När jag läser andras bloggar, njuter av designen och tar del av andras vardagsliv blir jag så fruktansvärt sugen på att blogga. Men när jag sitter här själv med ett tomt inläggsfönster framför mig så... nä. Ingenting. Nada. Och ja... det får mig att känna mig fruktansvärt ointressant. Och av alla miljoner bloggar som finns där ute så kan inte jag var den enda som får den tanken då och då. Eller titt som tätt, eftersom jag enbart kan tala för mig själv.

Dock tror jag att jag har listat ut vad problemet är. Jag är en äventyrsmänniska och när jag inte gör något outstanding så känner jag mig nästan ovärdigt medelmåttig. Det är synd. Livet är ju ett äventyr i sig, dock med små inslag av vardag. Och jag får väl försöka välkomna vardagen i min famn igen. (För övrigt, vem har rätten att bedöma vad som är intressant och inte?)

Men jag undrar om jag är den enda som har myror i byxorna så fort man är hemma i sitt eget igen, eller är det bara jag? Jag drömmer redan om nästa äventyr. London... <3

(På tal om London - vilket hällregn det är ute just nu...)


Kommentarer
Postat av: ☆ Cia

Det viktiga är nog att man bloggar för sin egen del och inte för andra. Saker man kommer att tänka på reflekterar över vill visa eller berätta.

2011-05-16 @ 22:44:16
URL: http://www.mysecretwindow.se

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: