En vecka har gått

Jag har inte haft någon skrivlust överhuvudtaget. Inväntar den där påtvingade känslan att euforiskt pränta ned allt vackert i mitt liv men den vill inte infinna sig (om den nu någonsin har gjort det vilket jag betvivlar).

Nej, men seriöst, jag är ganska glad faktiskt. Indien känns långt borta nu och jag sörjer inte min hemkomst. Indien var bra - den tiden det varade - men jag vill inte tillbaka dit. Inte nu i alla fall. Cornelia sa något klokt som jag har burit med mig sedan dess; "Jag är färdig med Indien". Och ja, precis så känns det. Livet går ju som väntat vidare liksom.

Jag har en uppsats att skriva också men motivationen ligger på nollpunkten just nu. Tänkte rota igenom gammal kurslitteratur efter användbara teorier och fundera vidare över mitt valda problemområde. Den största tröskeln för mig att överskrida är att bestämma mig för vad jag egentligen vill skriva om. Jag har för många val och för lite tid. För lite ork också faktiskt...

Kommentarer
Postat av: Nina

Nu försöker jag föra över lite positiva tankar till dig, fyllda med energi! Är du mottaglig? ;) Du behöver inte känna någon stress, vi har tid på oss och när du sätter igång kommer det gå fort som tusan tror jag :) jättefin blogg du har med många kloka tankar i.

2011-05-03 @ 14:07:29
Postat av: ☆ Cia

Slut på namaste med andra ord!?

2011-05-03 @ 19:40:16
URL: http://www.mysecretwindow.se

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: