Mischa & Tux

Spänningarna börjar släppa för de tu, och de börjar bli alltmer nyfikna på varandra. Mischa har i stort sett inte träffat en katt sedan hon själv var kattunge så skeptisen har varit full förståelig och ganska väntad. Tux däremot har ju precis kommit från ett katteri så han är otroligt kontaktsökande och världens mysigaste katt. Han väljer att sova hos oss om nätterna och jamar hjärtskärande på kattungevis om man inte lyfter upp honom i famnen. Vi tillåter Mischa vara som hon alltid har varit; hon kommer när hon vill mysa; hon sover aldrig hos oss, men hon kommer ibland på natten och kollar till oss, alternativt på morgonen när väckarklockan ringer för att mysa. Det viktigaste är att Mischa börjar känna sig bekväm och att Tux trivs, inte för att det sistnämnda har varit något problem.Och ja, Mischa är en solid, lilamaskad Helig birma medan Tux är en brunmaskad bicolour Ragdoll - två olika raser alltså.

Familjen har fått tillökning! Välkommen Tu...

img_1364 (MMS)

Familjen har fått tillökning! Välkommen Tux Linux RAG n 03 (brunmaskad bicolour) - Mischas lillebror!


Exorcismus

Minns ni att jag hyrde en exorcism-film i helgen? Tack och lov överlevde jag filmupplevelsen för denna excorsismfilm skiljer sig markant från andra sådana filmer. Av rädsla för att avslöja för mycket så tänker jag inte förtälja handlingen, däremot kan jag avslöja att Exorcismus har en något annorlunda tivst än andra exorcismfilmer.

Betyg: 3 Kior av 5.Illamående...

Den här veckan har hittills inte varit den roligaste. Lider av någon konstig form av illamående, värk i kroppen och huvudvärk från och till. Inte alls lägligt mitt i c-uppsats-skrivandet... Och förmodligen blir det inget besök hos hästisarna idag vilket känns extra sorgligt.

Så nu ska jag krypa ned i sängen och försöka vila en stund... Ciao!

Trevlig helg

Eftersom man är gräsänka över helgen hade jag några vänninor på besök igår. Det var ytterst trevligt att äta tillsammans, ta en drink och prata lite strunt. Sådant behövs efter en tuff vecka!

Idag har jag varit i stallet från 10-15. Det blev en ridtur på Noax ute i skogen och han var riktigt pigg idag; vi galopperade en lång bit så vi var båda alldeles svett när vi kom tillbaka till stallet. Därefter blev det stallysslor och ompyssling av hästarna. Mockningen kommer verkligen ge resultat på min armmuskler; jag mockade hela lösdriften vilket brukar bli tungt då det endast är halm därute. Hästen Madde rider har fått mugg, så det var tvunget att behandlas. Stackars lilla Zoya! Nästa gång ska jag försöka ta några ordentliga bilder på alla fyra hästarna i stallet så ni får se vilka fina kompisar vi har fått =)

Nepp, nu tänker jag spendera resterande kvällen med att slöa i soffan till en bra film. Slöttittar på Spökhuset med Eddie Murphy för tillfället; jag har också hyrt en ny exorcism-film som jag är osäker på om jag kommer att våga se nu när jag är ensam... Önska mig lycka till! =)

Mischa <3

img_1291 (MMS)

Mischa <3


Ytterligare en bild

Satt och lekte med en app på iphonen och lyckades skapa följande bild:
Via appen Pixlromatic.

By the way, jag saknar hästisarna, därav b...

By the way, jag saknar hästisarna, därav bilden på Noax i det föregående inlägget :)


Efter en 48 timmars tenta har jag nog gröp...

img_1290 (MMS)

Efter en 48 timmars tenta har jag nog gröpt ur den sista fungerande hjärncellen i min nu alltför trötta hjärna. Lämnade in tentan och har stirrat på oseende på tv:n i någon form av dvala. Kexet ska åka bort i helgen så vi är nu hemma hos far för att byta däcken på bilen till vintern. Eller ja, pappa och Kexet byter däck och jag myser till i pappas soffa framför The big bang theory. På tal om däckbyte, jag tror inte att det dröjer länge innan det fryser till ute på vägarna. Jag har redan börjat småglutta på julsakerna i butikerna, men det är aaalldeles för tidigt för det... Måste hålla mig en månad till. Börjar jag längta redan nu kommer jag må illa när julfirandet väl är här. Det tar liksom bort lite av tjusningen med julmyset...


Tentatider

Inväntar att hemtentan ska komma ut idag och så fort den gör det kommer det råda hårdplugg i detta hus i två dagar. Stundvis är det skönt att vara student, stundvis sliter man sig i håret av all stress. Men snart... alldeles snart är jag färdig. I sommar är jag en kandidatexaminerad socionom med eventuell sikt på en magisterexamen.

Nepp, nu ska jag utföra den oerhört eminenta och spännande uppgiften att vika tvätt.