Trevlig helg

Eftersom man är gräsänka över helgen hade jag några vänninor på besök igår. Det var ytterst trevligt att äta tillsammans, ta en drink och prata lite strunt. Sådant behövs efter en tuff vecka!

Idag har jag varit i stallet från 10-15. Det blev en ridtur på Noax ute i skogen och han var riktigt pigg idag; vi galopperade en lång bit så vi var båda alldeles svett när vi kom tillbaka till stallet. Därefter blev det stallysslor och ompyssling av hästarna. Mockningen kommer verkligen ge resultat på min armmuskler; jag mockade hela lösdriften vilket brukar bli tungt då det endast är halm därute. Hästen Madde rider har fått mugg, så det var tvunget att behandlas. Stackars lilla Zoya! Nästa gång ska jag försöka ta några ordentliga bilder på alla fyra hästarna i stallet så ni får se vilka fina kompisar vi har fått =)

Nepp, nu tänker jag spendera resterande kvällen med att slöa i soffan till en bra film. Slöttittar på Spökhuset med Eddie Murphy för tillfället; jag har också hyrt en ny exorcism-film som jag är osäker på om jag kommer att våga se nu när jag är ensam... Önska mig lycka till! =)

Kommentarer

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: