Höstmys

Idag har Kexet och jag haft en riktig mysdag. Han mår inte riktigt bra med förkylning och så vidare, och jag passar på att sköta diverse tvätt och sådant. Lata hemmamyssöndagar som denna tycker jag om. När man egentligen inte har några måsten.
Som ni kunde ana i det tidigare mobilbloggningsinlägget så har den gamla hästtjejen i mig återuppstått. Jag och några kompisar har blivit medryttare till fyra hästar här utanför Örebro. Det är jättemysigt. Vi har en fast stalldag i veckan då vi sköter hästarna och utför diverse stallsysslor; utöver det får vi rida hur mycket vi vill. Jag var ute på en skogsritt med "min" häst igår - Noax heter han; en 16 årig nordsvensk och världens tryggaste häst! Han har stulit mitt gamla hästtjejshjärta skulle man kunna säga.
Det har även införskaffats nya vinterridstövlar, nya handskar och en ny hjälm i och med ridstarten. Dessa ska jag nog klara mig med under vintern - hoppas jag.

Lägenheten börjar komma i sin ordning. I veckan köpte vi nya mattor och ett soffbord har tillkommit sedan en tid tillbaka. Jag pysslar och fejar och Kexet skakar på huvudet över alla blomsterarrangemang och ljusfat som pryder vartenda bord. Men fint blir det =) (Pallen på bilden ovanför är också ny - den kommer från en tjej i Karlskoga som renoverar gamla möbler och gör dem såhär charmigt snygga. Mer om det i ett annat inlägg!)


Kommentarer

OBS! Opassande eller kränkande kommentarer publiceras ej!

Det namn du förärats med:
Kom ihåg mig?

Din elektroniska brevlåda (publiceras ej):

Var håller du till?

Lämna ett tassavtryck: